Arama sonuçları: *

1. S

Sevdiğim kızı unutmam ve sonrası

Sohbet ediyorduk zaten sorun şu ki bu kadar bekleme nedenim bir gelip bir gitmesi bu kişinin ha zaten belli etmiş diyorsan dediğim gibi yüklediğin anlam ve o an her şeyi olumlama yapman mantıksal değilde duygusal düşünmen
  2. S

Çok iyi bir insandı kanka hak ediyordu bana karşı iyi olmasada iyiydi yani 1711049415 Oluyor kanka bende de öyleydi uyurken o uyanınca ilk o yemek yerken o birden çatal bıçağı bırakır iştahın kaçar yemek yemezsin falan normal ama sil mesajları fotoğrafları engelleme ama şey yap haftada 1...
  3. S

Kanka kötü yönlerini düşün ben o yedek kulübesine alındığım cümleyle soğudum en büyük etki o oldu düzgün şekilde reddetse unutamayabilirdim bende ama dediğim gibi sana yaptığı kırıcı hareketleri düşün
  4. S

Arkadaşlar sevdiğim kız vardı baya hoşlanıyordum duygularımı söyledim ne evet ne hayır dedi ondan sonra ne aradım ne mesaj attım tam 4 ay oldu son 1 haftadır bir şeyler konusunda eksikliğim var gibi hissediyordum unuttuğumu anladım düşünmediğimde aklıma bile gelmiyor artık bu durumu yaşayacak...
  5. S

Hoşlandığım kıza hoşlandığımı söyledim

Kanka meyhaneye gitmeye hazırlanıyorum ben kızdan mesaj yok atmadım bende 1699888663 Arkadaşlarla ortam kurduk sabahtan randevu alıp 4lü date var 😄
  6. S

Kanka yok la deli misin meyhane randevusu aldık akşama 4lü randevu KDBDKSBSKSNS
  7. S

Aynısı Allah belamı versin MKDBDOSBDBDVDMD 1699883182 Olumsuz kanka uzatmam daha ya 1699883201 Bencede sormaya gerek yok tekrar
  8. S

Kanka gülme konusunda kahkaha atma değil konuşurken sese yansıyan gülme var ya o şekildeydi zaten kendine iyi bak görüşürüz dediğimde cevap verirken gülmüyordu ha sahte gülümseme değildi ama kısa ve sese yansıyan gülmeydi
  9. S

Kankalar kızla durum karışık buluşma şansımız yoktu ben hoşlandığımı dile getirdim kısa tutmak istedim olmayacaktı zaten olmayacak diyerek hazırladım kendimi 1699874750 Kız çocukluk arkadaşımın kuzeni saygımdan dolayı çok fazla konuşmadım ailesini falan tanıyoruz uzaktan akrabamız saygımdan...
  10. S

Arkadaşlar hoşlandığım kız vardı hoşlandığımı söyledim geçen telefon konuşması(Kız uzak benden o yüzden telefonda söyledim) +İyi akşamlar Ayşe -İyi akşamlar +Ben senden hoşlanmaya başladım bunu söylemek istedim söyleme nedenim bana karşılıklı gibi olduğuna dair verdiğin sinyal değildi son...
  11. S

Ekran kartında yaşadığım sorun

Teşekkür ederim gerek kalmadı depremde enkaz altında kaldı ürünüm
  12. S

Gigabyte
  13. S

İtopya rtx 2060
  14. S

Etmedim ki sormadan yaptılar 1674447824 Düzeldi mi dedim evet ne yaptınız bunu yaptık dediler
  15. S

Peki değişim olur mu garanti süresi bitti
  16. S

Mahkemeye vererek halka açık dava açmak istesem sırf marka imajını zedelemek için mantıklı olur mu sizce sadece böyle sorun yasatan firma olduğunu duyurmak için 1674447228 Ayıplı ürün mü oluyor kullanım kaynaklı mı peki pek anlamıyorumda ben
  17. S

Tamam teşekkürler ❤️ 1674446780 Nvidia rtx 2060 ekran kartı ısıl işlem verilmişti galip tamir hakkında detayda verilmedi görüşmede ne yaptınız diye sorduğumda ısıl işlem falan dediler 1674446992 Ayrıca bu siparişim hakkında toplamda 6. Defa sorun ile iletişime geçmem olacak hepsinin...
  18. S

Beyler iyi günler geçen yıl ben ekranda fotoğrafta olan sorunu yaşadım itpopyaya yolladığımda müdahale edip düzeltilip yollandı geri bana kullandım 2 3 ay dönem arası tatile gittim bilgisayarı söküp kaldırdım şuan tekrar aynı hatayı alıyorum garanti bitti değişim talep edebilir miyim garanti...
  19. S

Hoşlandığım kızın garip hareketleri

Kanka ben biraz soğuk yaptım istemeden yapım soğuk olduğu için onun etkisi var biraz kız öncesinde adım atıyor gibiydi ondan sonra böyle oldu
  20. S

Hoşlandığım kızın garip hareketleri

Arkadaşlar iyi akşamlar ben bir hanımefendiden hoşlanıyorum ama aramız böyle çok flört tarzda vs değil bu hanımefendi arkadaşı ile otururken ben ve arkadaşım yanlarına gittik bütün bedeni ile dönüp 10 15 dakika gözünü ayırması karşılaştığımızda falan sürekli bakıyor fakat mesajlaşmaya...
Top Bottom