Neler Yeni

Hoşlandığım kıza hoşlandığımı söyledim

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Can
Arkadaşlar hoşlandığım kız vardı hoşlandığımı söyledim geçen telefon konuşması(Kız uzak benden o yüzden telefonda söyledim)
+İyi akşamlar Ayşe
-İyi akşamlar
+Ben senden hoşlanmaya başladım bunu söylemek istedim söyleme nedenim bana karşılıklı gibi olduğuna dair verdiğin sinyal değildi son zamanlarda mesaj ve aramalarda istemeden dahi olsa sana gereksiz sorumluluk yükledim ve tepki gösterdim bu yüzden söylüyorum
-Tamam anladım(Gülerek)
+Kendine iyi bak görüşürüz
-Sende kendine iyi bak görüşürüz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar hoşlandığım kız vardı hoşlandığımı söyledim geçen telefon konuşması(Kız uzak benden o yüzden telefonda söyledim)
+İyi akşamlar Ayşe
-İyi akşamlar
+Ben senden hoşlanmaya başladım bunu söylemek istedim söyleme nedenim bana karşılıklı gibi olduğuna dair verdiğin sinyal değildi son zamanlarda mesaj ve aramalarda istemeden dahi olsa sana gereksiz sorumluluk yükledim ve tepki gösterdim bu yüzden söylüyorum
-Tamam anladım(Gülerek)
Söylerken bunu yanlış yapmışsın vs değilde bu kız neden böyle cevap verdi olumlu mu olumsuz mu ben olumsuz diyorum arkadaşlarım olumlu bu diyor

+İyi akşamlar Ayşe
-İyi akşamlar
-Tamam anladım(Gülerek)

Söylerken bunu yanlış yapmışsın vs değilde bu kız neden böyle cevap verdi olumlu mu olumsuz mu ben olumsuz diyorum arkadaşlarım olumlu bu diyor
Hani ben zaten bilinmezlikte olduğum için cevap bulmak için söyledim o ise bilinmezliğe devam etti

Kara*

80+ Silver
Tekrar net bir cevap iste bu hangi tür gülüş ya hadi oradan gülüşüdür ya da ister bilemeyiz. En iyisi yine sor ciddi cevap bekliyorum de ama gece sorma sakın duygusal falan olur uğraşma sonra.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kızla hiç mi buluşamıyordun? Yüz yüze söyleseydin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kankalar kızla durum karışık buluşma şansımız yoktu ben hoşlandığımı dile getirdim kısa tutmak istedim olmayacaktı zaten olmayacak diyerek hazırladım kendimi

Ezik gibi konuşmuşsun keşke biraz özgüvenli olsaydın
Kız çocukluk arkadaşımın kuzeni saygımdan dolayı çok fazla konuşmadım ailesini falan tanıyoruz uzaktan akrabamız saygımdan dolayı kaçamak konuşma yapmak *zorunda* kaldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Can
Salla gitsin o zaman dert etme yine yenge bulursun :D
Kanka gülme konusunda kahkaha atma değil konuşurken sese yansıyan gülme var ya o şekildeydi zaten kendine iyi bak görüşürüz dediğimde cevap verirken gülmüyordu ha sahte gülümseme değildi ama kısa ve sese yansıyan gülmeydi

Kara*

80+ Silver
Kanka gülme konusunda kahkaha atma değil konuşurken sese yansıyan gülme var ya o şekildeydi zaten kendine iyi bak görüşürüz dediğimde cevap verirken gülmüyordu ha sahte gülümseme değildi ama kısa ve sese yansıyan gülmeydi
En iyisi tekrar sorman iyi olur red yesen bile uğraşmazsın daha.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,476
İsim
Mert Can Ergün
Olumsuz fazla ümitlenme

Top Bottom