Sadecesoracagim
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 25
- İsim
- Can
Arkadaşlar hoşlandığım kız vardı hoşlandığımı söyledim geçen telefon konuşması(Kız uzak benden o yüzden telefonda söyledim)
+İyi akşamlar Ayşe
-İyi akşamlar
+Ben senden hoşlanmaya başladım bunu söylemek istedim söyleme nedenim bana karşılıklı gibi olduğuna dair verdiğin sinyal değildi son zamanlarda mesaj ve aramalarda istemeden dahi olsa sana gereksiz sorumluluk yükledim ve tepki gösterdim bu yüzden söylüyorum
-Tamam anladım(Gülerek)
+Kendine iyi bak görüşürüz
-Sende kendine iyi bak görüşürüz
+İyi akşamlar Ayşe
-İyi akşamlar
+Ben senden hoşlanmaya başladım bunu söylemek istedim söyleme nedenim bana karşılıklı gibi olduğuna dair verdiğin sinyal değildi son zamanlarda mesaj ve aramalarda istemeden dahi olsa sana gereksiz sorumluluk yükledim ve tepki gösterdim bu yüzden söylüyorum
-Tamam anladım(Gülerek)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Söylerken bunu yanlış yapmışsın vs değilde bu kız neden böyle cevap verdi olumlu mu olumsuz mu ben olumsuz diyorum arkadaşlarım olumlu bu diyorArkadaşlar hoşlandığım kız vardı hoşlandığımı söyledim geçen telefon konuşması(Kız uzak benden o yüzden telefonda söyledim)
+İyi akşamlar Ayşe
-İyi akşamlar
-Tamam anladım(Gülerek)
Hani ben zaten bilinmezlikte olduğum için cevap bulmak için söyledim o ise bilinmezliğe devam ettiArkadaşlar hoşlandığım kız vardı hoşlandığımı söyledim geçen telefon konuşması(Kız uzak benden o yüzden telefonda söyledim)
+İyi akşamlar Ayşe
-İyi akşamlar
-Tamam anladım(Gülerek)
Söylerken bunu yanlış yapmışsın vs değilde bu kız neden böyle cevap verdi olumlu mu olumsuz mu ben olumsuz diyorum arkadaşlarım olumlu bu diyor