Arama sonuçları: *

• Users: CVS06
  • Order by date
  1. CVS06

acil!!! steam hesabıma erişim sağlayamıyorum

Arkadaşlar merhaba.Steam hesabımın şifresini unuttum ve hem steam hesabıma hem de steam mobil uygulamama giremiyorum.Şifremi sıfırlayıp yenilememe rağmen kabul etmiyor.Hesabıma giriş yapamıyorum lütfen yardım edin
  2. CVS06

Xbox one kol bağlanmıyor

Arkadaşlar xbox one kullanıyorum kolu doğru şekilde bağlıyorum ama bağlanmıyor kol iki kere titreyip kapanıyor sebebi nedir
  3. CVS06

Xbox kontrolcüsü bağlanmıyor ve ışık yanmıyor

Yüksek boyutlu olduğu için fotoğraf koyamadım fakat şu şekilde anlatabilirim kolun ışığı birkaç saniye için yanıyor ama sonra kapanıyor ve çalışmıyor pilde herhangi bir sorun yok bir sürü farklı pil denedim hiçbiri çalışmadı
  4. CVS06

Xbox kontrolcüsü bağlanmıyor ve ışık yanmıyor

Arkadaşlar bugün sabah xbox ile oynuyordum ama okuldan dönünce tekrar geldiğimde xbox kollarının çalışmadığını fark ettim xbox tuşuna basınca ışık yanıyor ama 5 saniye sonra sönüyor ve asla çalışmıyor usb kablosu ile bağlamayı denedim yine çalışmadı nasıl çözebilirim
  5. CVS06

Cdli oyun bilgisayara nasıl kurulur

Arkadaşlar elimde oyun var ve oyunun 2 part halinde cdsi var şimdi ben bunu nasıl kuracağım dosyalarda nasıl kurulacağı yazmışta ben anlamadım hiç
  6. CVS06

steam hesabım ortalama kaça gider ?

350-400 arası tahmin ediyorum
  7. CVS06

malwarebytes deneme sürümü

Sağolun ikinizede arkadaşlar
  8. CVS06

malwarebytes deneme sürümü

Arkadaşlar bilgisayarımı koruması için malwarebytes deneme sürümü indirmiştim ama birkaç dakika sonra sildim şimdi o deneme sürümü bittiğinde benden herhangi bir ücret kesilir mi? (Herhangi bir kart bilgisi vs.yazmadım)
  9. CVS06

CS:GO Genel bekleme süresi

Merhaba değerli Donanım Arşivi üyeleri; Bugün çok yakın bir arkadaşımdan mesaj geldi,yeni bilgisayar almış büyük bir heyecanla oyuna girmiş bir-iki el oynayıp çıkmış.Bir süre sonra oyuna girdiğinde "Genel bekleme süresi" yazan bir uyarıyla karşılaşmış.Araştırdım,inceledim ve overwatch'dan ban...
  10. CVS06

İmam hatip liseleri çok mu yoruyor?

Kesinlikle katılıyorum hiç gitmedim ama sistemlerini biliyorum üniversite sınavında karşına çıkmayacak derslerin eğitimini alıyorsun
  11. CVS06

Xbox one'den xbox series s'e karşılıklı oynama

Xbox one ile xbox series kullanıcısı karşılıklı oynayabilir mi?
  12. CVS06

Trapstar ve Hoodrich markalarını Türkiye'de bulabilir miyim?

Sağol reis bende baya beğeniyodum yabancı ülkelerde görüyodum ama yavaş yavaş türkiyede bazı modelleri çıkmaya başladı
  13. CVS06

İnstagram hesaba gizli girilme

Aynı durumu yaşıyor olabiliriz bende de attığım storyleri rastgele birilerine mesaj olarak atıyor ama hesabımda sadece ben varım bence bu instagramla ilgili bi hata
  14. CVS06

İnstagram kendi kendine fotoğraf gönderiyor.

Kanka biraz geç yazdım ama şimdi farkettim attığım storyler mesaj olarak arkadaşlara gidiyormuş yani arkadaşlarıma kendi kendine benim o gün attığım storyleri atıyormuş
  15. CVS06

Onlar bir kez açılmaya ayarlanmış o yüzden onları açamaz ama bir daha aynı olay yaşanırsa söylerim bana atar
  16. CVS06

Arkadaşlar resimde de gördüğünüz gibi Instagram arkadaşlarıma kendi kendine video/fotoğraf gönderiyor.İnstagram hesabımı kontrol ettim,çalınmadığına eminim.Peki o zaman neden böyle oluyor?
  17. CVS06

Xbox one pubg bağlanma hatası

Xbox one kullanıcısıyım ve bugün pubg indirdim.Oyuna girdikten sonra giriş ekranı falan geldi onu bekledim sonra hata verdi.Could not connect yazıyor şu anda ne yapabilirim? Tekrar bağlan diyorum olmuyor oyunu kapattım tekrar girdim olmuyor konsolu yeniden başlattım olmuyor.
  18. CVS06

Düşük alma korkusu yaşıyorum

Dostum notların gayet yeterli,sadece kaldığın dersleri biraz daha geliştir.Sana önerim oyunları ingilizce oynayarak yabancı dilini geliştirebilirsin.
  19. CVS06

DA uygulaması var mı?

Sanırım yok,aradım bulamadım.
  20. CVS06

Series s mi yoksa yeni pc mi ?

Cross-play oyunlar var fortnite gibi yani bütün platformlardan oynayabiliyorsun bende xbox kullanıyorum ve pc den,ps den oynayan arkadaşlarımla beraber fortnite oynuyoruz ayrıca arkadaşın olmasa bile oyunlarda otomatik takım arkadaşı bulma var yani bence bu konuda pek sıkıntı çekmez ama...
Top Bottom