Siz imam hatip te misiniz?Lisede zaten bir ton ders var, ayrıyeten YKS'de sorumlu olmayacağın gereksiz derslerde alıyorsun. Lise zaten yorucuyken ekstra yoruluyorsun. Tecrübelerime ve çevremde duyduklarıma göre böyle.
Hocam üniversiteye gidiyorSiz imam hatip te misiniz?
Çok şükür gitmedim, ben o yollardan geçtim o yüzden az çok tecrubem var. İmam-hatip liselerine giden arkadaşlarımdan şu an doğru düzgün üniversite kazanan yok. O cevreyi biliyorum. Aldıkları eğitimin kalitesi ortada. Ailesi oraya dini öğrensin, dindar olsun diye yolluyor ancak dinden soğuyorsun. Ahlaki olarak yozlaşmış haldeler. Fazladan gördükleri dersler ise üniversite sınavinda sorumlu olmayacakları dersler.Siz imam hatip te misiniz?
Kesinlikle katılıyorum hiç gitmedim ama sistemlerini biliyorum üniversite sınavında karşına çıkmayacak derslerin eğitimini alıyorsunÇok şükür gitmedim, ben o yollardan geçtim o yüzden az çok tecrubem var. İmam-hatip liselerine giden arkadaşlarımdan şu an doğru düzgün üniversite kazanan yok. O cevreyi biliyorum. Aldıkları eğitimin kalitesi ortada. Ailesi oraya dini öğrensin, dindar olsun diye yolluyor ancak dinden soğuyorsun. Ahlaki olarak yozlaşmış haldeler. Fazladan gördükleri dersler ise üniversite sınavinda sorumlu olmayacakları dersler.