Neler Yeni

İmam hatip liseleri çok mu yoruyor?

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,036
İsim
Burak
İmam hatip liselerinde çok mu yoruyolar? Hani çok ders falan mı oluyor. Ebeveynlerim konuşurken çok yorar gibi bir şeyler söylemişti.

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,036
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lisede zaten bir ton ders var, ayrıyeten YKS'de sorumlu olmayacağın gereksiz derslerde alıyorsun. Lise zaten yorucuyken ekstra yoruluyorsun. Tecrübelerime ve çevremde duyduklarıma göre böyle.
Siz imam hatip te misiniz?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Siz imam hatip te misiniz?
Çok şükür gitmedim, ben o yollardan geçtim o yüzden az çok tecrubem var. İmam-hatip liselerine giden arkadaşlarımdan şu an doğru düzgün üniversite kazanan yok. O cevreyi biliyorum. Aldıkları eğitimin kalitesi ortada. Ailesi oraya dini öğrensin, dindar olsun diye yolluyor ancak dinden soğuyorsun. Ahlaki olarak yozlaşmış haldeler. Fazladan gördükleri dersler ise üniversite sınavinda sorumlu olmayacakları dersler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ömer Burak Bağdiken
benim eğitim görmüş olduğum imam hatip proje okulu diye sıkıntı olmuyor . din dersleri var fakat normal anadolu dersleri de var aynı sayıda ek olarak sizin ordaki okulun öğretmen kalitesini bilmem ama bizim burda ki hocalar fen lisesinde ki gibi sadece öğrenci potansiyeli düşük.
gidilebilir ama din dersleri biraz sıkar ve kız yok.

CVS06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Batuhan Çavuş
Çok şükür gitmedim, ben o yollardan geçtim o yüzden az çok tecrubem var. İmam-hatip liselerine giden arkadaşlarımdan şu an doğru düzgün üniversite kazanan yok. O cevreyi biliyorum. Aldıkları eğitimin kalitesi ortada. Ailesi oraya dini öğrensin, dindar olsun diye yolluyor ancak dinden soğuyorsun. Ahlaki olarak yozlaşmış haldeler. Fazladan gördükleri dersler ise üniversite sınavinda sorumlu olmayacakları dersler.
Kesinlikle katılıyorum hiç gitmedim ama sistemlerini biliyorum üniversite sınavında karşına çıkmayacak derslerin eğitimini alıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,896
Üyeler
168,050
Son üye
temu indirim canavarı
Top Bottom