Neler Yeni

Okulumdaki öğrenciler çok kötü davranıyor ne yapayım?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Tabii ki her lise öyle değil, bizim lisede kaliteli sohbetler döner hiç öyle belaltı şakalar falan yapan görmedim. Önceden yine konuna yazmıştım nakil alma konusu nasıl oluyor bilmiyorum ama değiştirebiliyorsan değiştirmeni şiddetle öneriyorum. Ayriyeten kavga işlerine falan bulaşma, karşındaki senden güçsüz olsa bile sen onu dövdükten sonra ki gün 10 kişi üstüne çullanma olasılıkları yüksek. Takmamaya çalış.

Mevsim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Fettah Özalp
Tabii ki her lise öyle değil, bizim lisede kaliteli sohbetler döner hiç öyle belaltı şakalar falan yapan görmedim. Önceden yine konuna yazmıştım nakil alma konusu nasıl oluyor bilmiyorum ama değiştirebiliyorsan değiştirmeni şiddetle öneriyorum. Ayriyeten kavga işlerine falan bulaşma, karşındaki senden güçsüz olsa bile sen onu dövdükten sonra ki gün 10 kişi üstüne çullanma olasılıkları yüksek. Takmamaya çalış.
umarım birgün onlara çatmam, lise içinde elimden geleni yapacağım.

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Mehmet
umarım birgün onlara çatmam, lise içinde elimden geleni yapacağım.
Bulaşmazsan onlarda sana bulaşmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizim okulda gerçekten adelet var bazı durumlarda hocalar dayak bile atıyor

Mevsim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Fettah Özalp
Bulaşmazsan onlarda sana bulaşmaz
aynen kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende de bugün 8 izlerden biri (ben yedinci sınıfım) bana bacığın açılmış dedi ayakkabıma baktım beni kandırmışlar oradaki çocuklardan afgan olanı da y*rr*ğı yedi dedi benim için. Hepsi zorba.
takma dostum ama bi zaman sonra yamultası geliyor insanın

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Mehmet
Bende de bugün 8 izlerden biri (ben yedinci sınıfım) bana bacığın açılmış dedi ayakkabıma baktım beni kandırmışlar oradaki çocuklardan afgan olanı da y*rr*ğı yedi dedi benim için. Hepsi zorba.
Sen onları dövesen bir şey olmaz ortaokulda disiplin yok bişey yok

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,109
İsim
Emre
yapamayacığımı nerden çıkarttın? üniversite üzerine bir kariyer çiziyorum yoksa mesleğe giderdim
Üni üzerine kariyer çiziyorsan hemen anadoluya geçmen daha doğru olacaktır fıkıh, tefsir, akaid ezberler vb.. Üni için zaman kaybettiriyor.
Ve benim gittiğim imamhatipte bütün it kopuklar vardı bir tane düzgün adam yok anadoluya geçtim dünya varmış.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,956
İsim
göksel yurtcan
imama hatip için gayet normal hocam hepsi aynıdır

Mehmed emin Tosun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Mehmed emin Tosun
lise 1 e geçtim obp puanım 82 ama 65 ile alan bir erkek imam hatip lisesine gitmek zorunda kaldım. çoğu kişiden memnun olsamda 8 9 kişi bel altı espiri pisliklik felan yapıyolar küfür çok.
bu her okulda olan bir şey ama bunun derecesi fazla gibi geldi bana, bana yanlışları olmadı umarımda olmaz (onlar için iyi olmaya bilir.) nakil işlemleri ne gelecek olursam sınıflar doldu ve çevremde çok az lise var 2 tane. 1 tanesine girecektim ancak bu sene 30 kişi almışlar öbür anadolu lisesinin ise namı fazla iyi değildi ama onu yazmak zorunda kaldım. tercihler açıklandı ama imam hatip. şeytan diyor şaplağı koy yere ser ama okul çok sıkı herşeye tutanak tutuluyor

1 lise nakil tercihleri nasıl oluyor 2 siz olsaydınız ne yapardınız? 3 nakil için sürem varmı?

hem saat hemde ortam açısından buradan nefret ettim umarım yakın zamanda gidebilirim
Nakil için 10. sınıfa kadar süreniz var hocam sonrasında imamhatipten başka bir yere nakil alamıyorsunuz eğer özele gitmeyecekseniz.

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Nakil için süre yi bilmiyorum fakat imamhatipten bir an önce çıkmanız iyi olacaktır.
En azından imamhatipte 11.sınıfa kadar okumuş biri olarak nefret ettirdiler. Okuldan okula değişir mi bilmiyorum.
Değişiyor kesinlikle. Benim okulumda 11.sınıftan itibaren meslek derslerini işlemiyorlar sınav odaklı ilerliyorlar. Ama çoğu sıkıntılı ülkemizdeki okulların burada imamhatiplere laf atmadım anadolusundan sosyalbilimlerine kadar.

Top Bottom