Neler Yeni

İmam Hatipte istemediğim zorunlu ders?

NightWish2434

80+ Silver
hocam okulda uyumak= disiplin biliyosun demi
Dersle ilgilenmiyorum daha doğrusu. Hocadan azar da yedim sayısız disipline gittim beden günü eşofman giymiştim serseri eşofmanı dedi hoca yani cok çok değişik olaylar var bomboş şeylerden disipline gittim zaten çok koymuyor.

mehmettici

80+ Silver
Kardeşim isteyen alsın din dersini ben istemiyorum benim 1 saat beden eğitim dersim var. Müzik resim gibi şeyler dinimizde haram olarak nitelendirildiği için onlarda yok. Bilişim cart curt yok işte ben onlardan istiyorum. Ve mesela eşit ağırlık seçmeme rağmen 10 ders edebiyatı var edebiyat en sevmediğim ders. Matematiğe tarihe cogarafyaya önem vermek istiyorum seçenek yok.
kim demiş haram demiş sizin okul sorunlu uzakta bi okula nakil aldirin

Mesut Yılmaz

80+ Bronze
Bunlardan rahatsız olacaksan İmam Hatip seçme, pek eli yüzü diüzgün sayılmazlar zaten.

NightWish2434

80+ Silver
Hacı bende senin gibi imamhatipe gittim ilk dönem.İmamhatipde de yanlış yolda olan tipler var yok değil. Gittiğin okulda kız yoksa buda bi eksi çünkü şu açık ve net kız olan okullarda erkekler daha olgun davranıyor. Senin feminist,gay,trans işin yok kafanın yattığı ile arkadaş olursun sevmediğinden uzak durursun sana laf eden olursa tepkini en ağır şekilde koy bir olir iki olur üçüncüue olmaz.
Bu bana yardımcı olur. Teşekkür ederim

NightWish2434

80+ Silver

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
Bu arada zorlayıp kendini disipline yollatıp sicilini kirletme değmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,280
Üyeler
168,913
Son üye
tyhjnmkj987
Top Bottom