Neler Yeni

İnstagram hesaba gizli girilme

berkan01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
berkan diler
Arkadaşlar telefonum ıphone instagram da kendi kişisel hesabıma ben ortak hesaba giriş yapılıyor ben bu girişi hiçbir şekilde mailden bildirim almıyorum giriş hareketlerine baktığımda da kendi telefonum ve nişanlımın telefonundaki girişler var yani hiçbir şekilde başkasının giriş yapıldığı görülmüyor mesaj atılıyor fotoğraf atılıyor normal ben ne yapabiliyorsam o şekilde o da yapabiliyor böyle bir şey mümkün mü ya da ne yapabilirim ( şifreyi de sürekli değiştirmeme rağmen yine giriyor)

Ekler

• 1B10A902-D130-4731-A5F7-A4043AA0F4B3.png
    1B10A902-D130-4731-A5F7-A4043AA0F4B3.png
    164.3 KB · Hit: 46

CVS06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Batuhan Çavuş
Arkadaşlar telefonum ıphone instagram da kendi kişisel hesabıma ben ortak hesaba giriş yapılıyor ben bu girişi hiçbir şekilde mailden bildirim almıyorum giriş hareketlerine baktığımda da kendi telefonum ve nişanlımın telefonundaki girişler var yani hiçbir şekilde başkasının giriş yapıldığı görülmüyor mesaj atılıyor fotoğraf atılıyor normal ben ne yapabiliyorsam o şekilde o da yapabiliyor böyle bir şey mümkün mü ya da ne yapabilirim ( şifreyi de sürekli değiştirmeme rağmen yine giriyor)
Aynı durumu yaşıyor olabiliriz bende de attığım storyleri rastgele birilerine mesaj olarak atıyor ama hesabımda sadece ben varım bence bu instagramla ilgili bi hata

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,896
Üyeler
168,050
Son üye
temu indirim canavarı
Top Bottom