Arama sonuçları: *

1. K

PS 5 pro için monitör önerisi

Arkadaşlar selam Ps 5 pro'yu daha yeni edindim. Bunun yanında alabileceğim 25 bin TL Kadar bütçeli bir 4K 120 HZ monitör bakıyorum(165 170 de olur ama min 120). Hem bilgisayar hem de konsol için kullanacağımdan ötürü bu çözünürlük ve yenileme hızını destekleyen min iki tane girişinin olsa güzel...
  2. K

Sınavlarıma girebilmem için ne yapmam lazım

Geçmişe yönelik raporu aldım diyelim, bunun geçmişe yönelik olduğunu bildikleri halde kabul ederler mi
  3. K

Peki raporu aldım diyelim, raporu geçmişe yönelik olduğunu bilerek alır mı okul?
  4. K

Bugün sınıf öğretmeni demiş dilekçe sınav günleri devamsızlıkları için bir işe yaramıyor diye.
  5. K

Sağlık ocağından randevu vs. almadan direk aile hekimiyle bu konuda görüşebilir miyim?
  6. K

Sağlık ocağına sorsam aynısını yaparlar mı? 1641395609 Veya Gata'ya randevu almadan gitsem aile hekimine sorsam hemen oracıkta yazar mı?
  7. K

Dostum nasıl alacağımı soruyorum işte
  8. K

Arkadaşlar selam, pazartesi günü 2 yazılım vardı. Başım uykusuzluktan dolayı yoğun bir şekilde ağrıdığı için gitmedim. Doktora veya aile hekimine vs. gitmedim bu yüzden rapor da almadım. Telafi sınavlarına girebilmek için rapor istiyorlar ne yapmam lazım?
Top Bottom