Neler Yeni

Sınavlarıma girebilmem için ne yapmam lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kemal Özgür Ayhan
Arkadaşlar selam, pazartesi günü 2 yazılım vardı. Başım uykusuzluktan dolayı yoğun bir şekilde ağrıdığı için gitmedim. Doktora veya aile hekimine vs. gitmedim bu yüzden rapor da almadım. Telafi sınavlarına girebilmek için rapor istiyorlar ne yapmam lazım?

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Baran Çelik
Arkadaşlar selam, pazartesi günü 2 yazılım vardı. Başım uykusuzluktan dolayı yoğun bir şekilde ağrıdığı için gitmedim. Doktora veya aile hekimine vs. gitmedim bu yüzden rapor da almadım. Telafi sınavlarına girebilmek için rapor istiyorlar ne yapmam lazım?
Rapor mecbursa almalısın.

Satriani

80+ Bronze
Aile hekimine rica ederek, rapor alabilirsin tek gün için sıkıntı olmuyor, fakat geçmişe dönük verebilir mi asıl sorun bu...

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kemal Özgür Ayhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aile hekimine rica ederek, rapor alabilirsin tek gün için sıkıntı olmuyor, fakat geçmişe dönük verebilir mi asıl sorun bu...
Sağlık ocağına sorsam aynısını yaparlar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Veya Gata'ya randevu almadan gitsem aile hekimine sorsam hemen oracıkta yazar mı?

Satriani

80+ Bronze
Sağlık ocağına sorsam aynısını yaparlar mı?
Bağlı olduğunuz sağlık ocağında zaten aile hekiminiz, bunu e-devlet üzerinden ya da e-nabız öğrenebilirsin.
En yakın sağlık ocağı, aksi olmadıkça aile hekiminin olabileceği yerdir. Onu e-nabız'dan öğrenirsen, direkt aile hekimine ricada bulunabilirsin. Geçmişe dönük olayını da artık o bilir...

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kemal Özgür Ayhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bağlı olduğunuz sağlık ocağında zaten aile hekiminiz, bunu e-devlet üzerinden ya da e-nabız öğrenebilirsin.
En yakın sağlık ocağı, aksi olmadıkça aile hekiminin olabileceği yerdir. Onu e-nabız'dan öğrenirsen, direkt aile hekimine ricada bulunabilirsin. Geçmişe dönük olayını da artık o bilir...
Sağlık ocağından randevu vs. almadan direk aile hekimiyle bu konuda görüşebilir miyim?

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
Veline dilekçe yazdırt sımavları yaparlar

Sağlık ocağından randevu vs. almadan direk aile hekimiyle bu konuda görüşebilir miyim?
Geriye dönük rapor vermezler dilekçe yazarsan okulun kabul eder.

Satriani

80+ Bronze
Sağlık ocağına gittiğinde, direkt aile hekimini görebilirsin, herhangi randevuya gerek yok. Yalnızca orada belki barkod almak ya da önündeki bi' kaç kişiyi beklemek gerekir. Mutlaka internetten randevu gerekmez...

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kemal Özgür Ayhan
Veline dilekçe yazdırt sımavları yaparlar

Geriye dönük rapor vermezler dilekçe yazarsan okulun kabul eder.
Bugün sınıf öğretmeni demiş dilekçe sınav günleri devamsızlıkları için bir işe yaramıyor diye.

Ziona

80+ Silver
sağlıkocağına git rapor istediğini söyle verirler yüksek ihtimal.

haro44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Harun-Akçay
telafiye girilir mi bilmiyorum ama büte girmek için rapor istemiyorlar bilidiğim kadarıyla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,925
Üyeler
164,582
Son üye
ShadowReal
Top Bottom