Neler Yeni

Sınavlarıma girebilmem için ne yapmam lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kemal Özgür Ayhan
telafiye girilir mi bilmiyorum ama büte girmek için rapor istemiyorlar bilidiğim kadarıyla.
sağlıkocağına git rapor istediğini söyle verirler yüksek ihtimal.
İlk sınavlarda girmediğim sınavda dilekçe götürdüm ve kabul ettiler sizin okulu bilmem
Sağlık ocağına gittiğinde, direkt aile hekimini görebilirsin, herhangi randevuya gerek yok. Yalnızca orada belki barkod almak ya da önündeki bi' kaç kişiyi beklemek gerekir. Mutlaka internetten randevu gerekmez...
Peki raporu aldım diyelim, raporu geçmişe yönelik olduğunu bilerek alır mı okul?

Satriani

80+ Bronze
Peki raporu aldım diyelim, raporu geçmişe yönelik olduğunu bilerek alır mı okul?
Rapor doktor taradından verilen bişey, arada da çok fazla gün yok, hasta olduğun için ulaştırma fırsatın olmamış olabilir. Bunlara çok fazla takılmamak lazım, o gün için raporu almak yeterli, mühim olan kamu kurumuna belge sunmak. :)

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Arkadaşlar selam, pazartesi günü 2 yazılım vardı. Başım uykusuzluktan dolayı yoğun bir şekilde ağrıdığı için gitmedim. Doktora veya aile hekimine vs. gitmedim bu yüzden rapor da almadım. Telafi sınavlarına girebilmek için rapor istiyorlar ne yapmam lazım?
Ailen bu hafta içinde gidip İdareyle konuşup gerekli işlemleri yaptırabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,925
Üyeler
164,582
Son üye
ShadowReal
Top Bottom