Arama sonuçları: *

1. EmreGunner

Fifa 23 için gamepad önerisi

2. el almak isterdim ama bulunduğum bölgede satan yok birebir görmedende kargoyla almak istemem
  2. EmreGunner

önerdiğin herhangi bi ürün linki var mı?
  3. EmreGunner

beğenmemek değilde emin olamamak çünkü yorumları okuduğumda sürekli kararım değişti
  4. EmreGunner

Bu hafta içinde FIFA 23 alacağım ve bir gamepad de almak istiyorum. Bütçem maksimum 500 TL. PES 23, FIFA 23, Forza5, RDR2 rahatlıkla oynayabileceğim; sorun çıkarmayan, uzun süreli kullanımda elimi ağrıtmayacak bir gamepad arıyorum. Logitech F310 ,F710, Replika PS4 Dualshock gibi kolları...
  5. EmreGunner

Bilgisayar Performansım Düştü

Öncelikle sistemim RX 5500XT 4GB Asus Dual ekran kartı R3 3100 işlemci 8gb ddr4 3200mhz xpg kırmızı ram gigabyte b450m s2h anakart 500gb sandisk ssd 1t hdd bu aralar bilgisayar performansım düşmeye başladı gta online da öncen orta ayarlarda oynuyordum 60 fps ve üst üveriyordu ve düşmüyordu...
  6. EmreGunner

Bilgisayarımdaki sorun ne?

Bu aralar bilgisayarımda sorunlar çıkmaya başladı önce ekran kartım 100 dereceye ulaştı fanları çalışmadıgı için sonra ayarlardan otomatiği kapatıp fanları çalıştırmayı başardım gayet normal giderken bilgisayarı kapattım dışarı çıktım geri geldiğimde tuşa bastım ama açılmadı bilgisayar tuşa...
  7. EmreGunner

RX5500 XT 4 GB fanları çalışmıyor

ekran kartının kendi yazılımından otomatikten manuele aldm 35 derecede çalıştırdım
  8. EmreGunner

RX5500 XT 4 GB fanları çalışmıyor

Ekran kartım RX 5500XT 4 GB fanları çalışmıyor başlarda sıcaklıktan sanmıstım ama 1 haftadır fark ettim sıcaklık oyun oynarken 100 derecelere çıkıyor ama fanlar hala çalışmıyor bilgisi olan yazabilir mi?
  9. EmreGunner

İnternet Servis Sağlayıcısı Önerisi

netspeed te boş port yok :(
  10. EmreGunner

firma güvenilir onu biliyorum ama öncesinde yazdıklarını pek anlayamadm
  11. EmreGunner

millenicom 32 lik paket sunuyor ama bence yalan çünkü netsped turknet vodafone gibi yerler 16mbps verirken orası 32lik paket sunuyor pek güvenemedim
  12. EmreGunner

adsl çıkıyor 16 mbps
  13. EmreGunner

Selamlar Mersin'de merkezden uzakta yaşıyorum ondan dolayı yaşadığım bölgede altyapı sıkıntı Türk Telekom'dan da biraz bıktım artık başka bir internet operatörü aramaya koyuldum altyapım ADSL bir altyapı bundan dolayı aslında pek bir hız seçeneğim yok ondan dolayı olabilecek en iyisini bulmaya...
  14. EmreGunner

Yardım Türk Telekom 3 haftadır internet sorunumu çözmüyor

aynı sorun banada oldu başıma gelen bi olayı anlatmak istiyorum ve nasıl çözdüğümü aradığımda ilk başta müşteri hizmetleri bakıyorum derken telefonu kapattı bende tekrar aradım bu seferde arıza kaydı oluşturduk dedi ertesi gün eve bile gelmeden modem kaynaklı sorun dediler ama sorunun o...
  15. EmreGunner

TT yerine ISS önerisi(Hangi İnternet Operatörünü Seçmeliyim)?

Selamlar, internet taahhüdüm bu şubatta bitecek. Şu an Türk Telekom kullanıyorum ve memnun değilim. Yaşadığım yerin de etkisiyle düşük bir hız alıyorum. Pingim oyun oynarken çok yükseliyor. Steam'den bir oyun indireceğim zaman bayağı uğraşıyorum. Ben de biraz araştırdım ve TurkNet ve...
Geri