Neler Yeni

Yardım Türk Telekom 3 haftadır internet sorunumu çözmüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Furkan Enes Andaç
19 Aralık'ta internetim gitti ve müşteri hizmetlerini arayıp şikayet kaydı oluşturdum ve 30 Aralık'ta gelecek dendi.Ama gelmedi sonra tekrar aradığımızda bilgi bulunmamaktadır dediler.Ve 2 Ocak Pazar günü aradılar.4 Ocak'ta gelecek dediler ama yine gelmedi tekrar aradık 7 Ocak'ta gelecek dediler ama yine gelmedi ben hayatımda böyle tutarsızlık görmedim.

Musa Dinç

80+ Bronze
19 Aralık'ta internetim gitti ve müşteri hizmetlerini arayıp şikayet kaydı oluşturdum ve 30 Aralık'ta gelecek dendi.Ama gelmedi sonra tekrar aradığımızda bilgi bulunmamaktadır dediler.Ve 2 Ocak Pazar günü aradılar.4 Ocak'ta gelecek dediler ama yine gelmedi tekrar aradık 7 Ocak'ta gelecek dediler ama yine gelmedi ben hayatımda böyle tutarsızlık görmedim.
Şaşmaz türk telekomda. Önerim eğer taahütlü ise btk ya şikayet kaydı açmanız eğer zaten sorun devam ederse btk size ücretsiz iptal hakkı sunuyor taahütlü değilse iptal edin ve millenicoma geçin .

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Furkan Enes Andaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şaşmaz türk telekomda. Önerim eğer taahütlü ise btk ya şikayet kaydı açmanız eğer zaten sorun devam ederse btk size ücretsiz iptal hakkı sunuyor taahütlü değilse iptal edin ve millenicoma geçin .
Taahütlü btk ya başurvayım o zaman yani inanamıyorum 3 kere tarih veriyorlar internet kesildi mi kablo hırsızlığı oldu diyorlar inanmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Enver süsme

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,840
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Furkan Enes Andaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şikayet kaydını müşteri hizmetleri ile oluşturmuştum bu yüzden yeni bir şikayet kaydı oluşturamıyorum

Musa Dinç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Alperen Erdemir
Valla hacım benimde Aralık ın 6 dan beridir yok , neymiş kablo arızasıymış sözde bugun yapacaklardı çözümlenmiştir mesajı geldi ama internet hala gelmedi tekrar aradım ekiplere bildirecekler herhalde daha 1 ay sürer yine çok ilgisiz bir firma. Bence o çözümlenmiştir mesajını bilerek attılar ki süreci uzatsınlar. CİMER e yazdım nerdeyse her gün aradım , Twitter dan yazdım mail attım yok abi ilgilenmiyorlar. Senin evdeni müstakil?

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
çok normal

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Twitterdan Ceolarını veya diğer önemli kişileri etiketleyerek tweet atin. Bizimle de ilgilenen yoktu tweet attıktan sonra ilgilenildi

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Güner
aynı sorun banada oldu başıma gelen bi olayı anlatmak istiyorum ve nasıl çözdüğümü aradığımda ilk başta müşteri hizmetleri bakıyorum derken telefonu kapattı bende tekrar aradım bu seferde arıza kaydı oluşturduk dedi ertesi gün eve bile gelmeden modem kaynaklı sorun dediler ama sorunun o olmadıgını biliyorum gelmeden böyle söylüyorlar en son turktelekomun bayisine gittim telefonla aramak yerine ondan sonra eve geldiler kablolara baktılar ve sorunun santral dolabında oldugu anlaşıldı sonra internetim geldi tavsiyem turk telekomun bayisine gitmen

Top Bottom