Öncelikle bu bir tavsiye yazısıdır. Alıp veya almamak sizin hür iradeniz. Ama bana soracak olursanız ben uzak durun derim.
Bu lanet interneti 10 aydır kullanıyorum. Ama bu Ocak ayı içinde beni öyle bir delirtti ki... Sorunlar 30 Aralık'ta başladı. İnternet kesildi ve müşteri hizmetlerini aradığımızda bize internetin ayın 1'inde geleceğini söylediler. 1'i geldi internet gelmedi. Tekrar aradığımızda ayın 12'sinde geleceğini söylediler. Neredeyse koskoca 10 gün. Düşünebiliyor musunuz? Neyse ayın 12'si geldi çattı. O gün geldi gelmesine ama tahmin edersiniz ki internet yine gelmedi
Yine aradık ve bu sefer de ayın 14'ünde geleceğini söylediler. O gün geldi. Allah'tan o gün internet de geldi. Geldi gelmesine ama ben bu herifler yüzünden yaklaşık 2 hafta canlı derslere giremedim ve üniversitenin kendi sistemi olan SAKAİ'ye giriş yapamadım. Bu sisteme giriş yapamadığım için de verilen bir resim ödevinin olduğunu görmedim ve bu dersten kaldım. Ama durun daha bitmedi Türk Telekom'un rezillikleri.
Aradan 6 gün geçti ve bir baktım ki internet yine gitmiş. İşin kötüsü ertesi günü en önemli derslerimden birinden final sınavım vardı. Neyse aradık yine o ''meşhur'' müşteri hizmetlerini. Aradığımızda mahallemizde genel bir arıza olduğunu ve 2 saat içinde geleceğini söylediler. Tahmin edin ne oldu? Evet, o internet o saatte gelmedi. Her arayışımda saati ertelediler ve o saat 23'ü buldu. Ve ben de izleyeceğim o ders videolarını kenarda birikmiş azıcık bir mobil veri ile 240p indirerek bu videolara düşük kalite ile bakmak zorunda kaldım. Bu nedenledir ki o sınavdan 1 soru ile kaldım. Fakat bu yeter mi? Tabi ki de hayır
Türk Telekom rezillikleri bitmez.
Bu sefer de aradan 5 gün geçti ve bir baktım ki internet yine gitmiş. Allah'ın işine bak
Tam bütün sınavlarım bitti, kafa dağıtırım dedim, bu rezil internet yine kendini gösterdi. Bugün yine aradık; ayın 3'ünde gelecekmiş, yersen. İnanın içim çok doluydu, ondan dolayı buraya yazıp içimi boşaltmak istedim. Bu yazıyı da kendi mobil verimle yazıyorum. Bu rezil internetin cezasını çekmiş biri olarak buna duyarsız kalmanızı ve bu interneti almanızı asla istemedim. Bu uzun yazıyla sizi sıktıysam kusura bakmayın. Okuyanlara teşekkür ederim.
GÜNCELLEME: İnternet ayın 11'inde, yani tamı tamına 1 hafta sonra gelecekmiş. Ki 11'inde geleceğinin de bir garantisi yok. Çünkü bu aşağılık herifler yapacakları işi sürekli erteliyorlar. Buradan sesleniyorum, Allah kimseyi sizin elinize düşürmesin Türk Telekom. Tekrar söylüyorum; almayın, aldırmayın bu rezil interneti. Alacaklara da ne yapıp edip mutlaka engel olun. Ben çektim, başkaları çekmesin.