Neler Yeni

Yardım Türk Telekom 3 haftadır internet sorunumu çözmüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Furkan Enes Andaç
aynı sorun banada oldu başıma gelen bi olayı anlatmak istiyorum ve nasıl çözdüğümü aradığımda ilk başta müşteri hizmetleri bakıyorum derken telefonu kapattı bende tekrar aradım bu seferde arıza kaydı oluşturduk dedi ertesi gün eve bile gelmeden modem kaynaklı sorun dediler ama sorunun o olmadıgını biliyorum gelmeden böyle söylüyorlar en son turktelekomun bayisine gittim telefonla aramak yerine ondan sonra eve geldiler kablolara baktılar ve sorunun santral dolabında oldugu anlaşıldı sonra internetim geldi tavsiyem turk telekomun bayisine gitmen
Bayisine gittim zaten onlarda genel bir arıza olduğunu söyledi ve 1 hafta içinde gelecek dedi ama dün geleceği söylenen internet bugün de gelmedi 19 Aralık'tan beri yok dün gelecek dediler yine gelmedi ben ümidimi kestim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla hacım benimde Aralık ın 6 dan beridir yok , neymiş kablo arızasıymış sözde bugun yapacaklardı çözümlenmiştir mesajı geldi ama internet hala gelmedi tekrar aradım ekiplere bildirecekler herhalde daha 1 ay sürer yine çok ilgisiz bir firma. Bence o çözümlenmiştir mesajını bilerek attılar ki süreci uzatsınlar. CİMER e yazdım nerdeyse her gün aradım , Twitter dan yazdım mail attım yok abi ilgilenmiyorlar. Senin evdeni müstakil?
Yok bina benim ev ama bu arıza bizden kaynaklı değil adamlar kablo hırsızlığı diyorlardı ilk gittiğinde şimdi genel bir arıza diyorlar çalıştıkları felan yok olsa 1 aydır internet yok gelirdi bu kadar rezil bir firma görmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Twitterdan Ceolarını veya diğer önemli kişileri etiketleyerek tweet atin. Bizimle de ilgilenen yoktu tweet attıktan sonra ilgilenildi
Bende şimdi attım inşallah çözülür ama insanda ümit bırakmadılar sınavlar bitti başlamadan gelecekti söylediklerine göre

Son düzenleme:
Top Bottom