İnternet Servis Sağlayıcısı Önerisi

Katılım
5 Ocak 2022
Mesajlar
15
Reaksiyon skoru
0
Selamlar Mersin'de merkezden uzakta yaşıyorum ondan dolayı yaşadığım bölgede altyapı sıkıntı Türk Telekom'dan da biraz bıktım artık başka bir internet operatörü aramaya koyuldum altyapım ADSL bir altyapı bundan dolayı aslında pek bir hız seçeneğim yok ondan dolayı olabilecek en iyisini bulmaya çalışyıorum santrale olan tahmini mesafem 712 metre şu anki hızım 5download 0,50 upload en azından Valorant'ta CS:GO'da düşük ping alayım oyun indirirken rahatlayayım istiyorum
Durumum bu önerilerinizi bekliyorum.
 
Türknetin sitesinden altyapı sorgula eğer vdsl çıkarsa türknete geç eğer çıkmazsa çok fark olmaz.
 
Muğla'da ikamet ediyorum, 2 adresimde Turknet kullanıyorum -birisi 75/8 diğeri 50/8 hızlarda- herkes Turknet'in müşteri hizmetlerinden memnun olmasa da ben gayet memnunum,herhangi bir sıkıntı çekmedim aylardır;sıkıntı olduğunda da Online İşlemlerden ticket açıyorum direkt TurkTelekom'a kayıt oluşturuyorlar sorunum düzelmiş oluyor. Kendi tecrübelerime göre Türknet'i öneririm hocam.
 
millenicom 32 lik paket sunuyor ama bence yalan çünkü netsped turknet vodafone gibi yerler 16mbps verirken orası 32lik paket sunuyor pek güvenemedim
Alakası yok 2 paket var eğer siz 35 mbps alabilseydin o hızı verirdi o verebildiği kadar hız verecek taki 35 mbps ye kadar firma güvenilir.
 
Boş port yoksa diğerlerine de geçemezsiniz. Olmayan portu diğer firmalarda size sağlayamaz ama şu an aktif bir altyapınız varsa onu kullanmaya devam edebilirsiniz. Detaylı durum için müşteri hizmetlerini aramanız daha iyi olacaktır.
 
Geri
Top