Arama sonuçları: *

1. Leventtna

wattman hatası alıyoruz yardım

Arkadaşımdan haber alamadım hala :) bezdi bıraktı herhalde 🤣
  2. Leventtna

eyvallah tesekkur ederım bır deneylım bir kac drıver deneyecegım once sonra afterburnerdan bırseyler deneyecegım son hakları herhaLDE :)
  3. Leventtna

Arkadaşımın pc sinde bu problemi yaşıyoruz ramleri stabile çevirdim ekrannksrti sürümleri herşeyi güncellendik ama tekrarlıyor acaba anakart problemi mi anlayamadım SSDleride değiştirdim ama cozemedik 1659554991 RX 590
  4. Leventtna

Merhaba arkadaşlar vatman hatası alıyoruz siyah ekrana düşüyor PC bilgisi olan çözümu bilen varmi
  5. Leventtna

2. El gibi duruyor fakat sıfır yazılmış

Bu satisci bütün ürünlerinde bunu yapıyor alan bir iki arkadaş oldu bakımını yapıyor yağlayıp temizliyor sonra 0 diyor fatura kesiyor adınıza faturalı diyor alınmaz diyebilirim :)
  6. Leventtna

Ürün stokta var ama satın alınmıyor

Ütopya da donanım arşiv ayın ürünlerinde mevcut stok80 adet diyor ama sayfaya gidince satın alma tuşu yok taksitlerde indirimli fiyat ama
  7. Leventtna

Öneri 700₺ bütçe kulaklık önerisi

2 gündür takip ediyorum akşam kampanyalarında liste değiştiğini gördüm oyuzden bir önceki indirim zamanlarında aynısını yapmışlardı gün içersinde akşamları liste değişiyor 20:00 gibi
  8. Leventtna

Evet kardesimde alacaksan razer alalım diyor bana :) o model neyse işte ondan bakalım benim gönlüm sennheiser istiyor ama malum ülke deki kur yüksemeleri herseyimize engel senin de gönlünden geçenin hayırlı olmasını dilerim :)
  9. Leventtna

Logitech g435 var di gamingentrde indirim kodu ruthless kodu ile 900 e falan geliyordu ama hyprx core Seriside cloud 2 ile aynı tek farkı kafa bandı galiba bende bu aralar kulaklık bakıyorum akşam itopyada indirim listesi değişecek belki bir şey gelir
  10. Leventtna

Hyperx cloud 2 vs alpha

Merhaba forumda yeniyim cloud 2 kulakligim bozuk ve elimde yedek mikrofon ve pedlerden var alpha serisinin mikrofonları uyumluluğunu bilen varmı
Top Bottom