çözümü biraz değişik bazen çözümü olmuyor dostum driverin güncel mi hangi sürümü kullanıyorsunMerhaba arkadaşlar vatman hatası alıyoruz siyah ekrana düşüyor PC bilgisi olan çözümu bilen varmi
kartının modeli neMerhaba arkadaşlar vatman hatası alıyoruz siyah ekrana düşüyor PC bilgisi olan çözümu bilen varmi
Arkadaşımın pc sinde bu problemi yaşıyoruz ramleri stabile çevirdim ekrannksrti sürümleri herşeyi güncellendik ama tekrarlıyor acaba anakart problemi mi anlayamadım SSDleride değiştirdim ama cozemedikçözümü biraz değişik bazen çözümü olmuyor dostum driverin güncel mi hangi sürümü kullanıyorsun
RX 590kartının modeli ne
hocam bende'de aynı sorun vardı ben gpu frekansını 100 mhz kırarak çözmüştüm yani atıyorum 1600 mhz 1500mhz ben bu şekilde çözdüm tabi sorumluluk sana ait yanlış ayar yaparsan kartına zarar verebilirsin dikkat etRX 590
eyvallah tesekkur ederım bır deneylım bir kac drıver deneyecegım once sonra afterburnerdan bırseyler deneyecegım son hakları herhaLDEhocam bende'de aynı sorun vardı ben gpu frekansını 100 mhz kırarak çözmüştüm yani atıyorum 1600 mhz 1500mhz ben bu şekilde çözdüm tabi sorumluluk sana ait yanlış ayar yaparsan kartına zarar verebilirsin dikkat et
sorunu halledebilirsen yazar mısın? rx6600 var bende de hata veriyo bazen. Bilgisayarım kitlenmiyo sadece o anki oyunu falan kapatıyoeyvallah tesekkur ederım bır deneylım bir kac drıver deneyecegım once sonra afterburnerdan bırseyler deneyecegım son hakları herhaLDE![]()
rx6600xt var bende 2 kez yaşadımsorunu halledebilirsen yazar mısın? rx6600 var bende de hata veriyo bazen. Bilgisayarım kitlenmiyo sadece o anki oyunu falan kapatıyo
Arkadaşımdan haber alamadım halasorunu halledebilirsen yazar mısın? rx6600 var bende de hata veriyo bazen. Bilgisayarım kitlenmiyo sadece o anki oyunu falan kapatıyo