Neler Yeni

Öneri 700₺ bütçe kulaklık önerisi

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Yani şöyle. Cloud Core genel ses kalitesi olarak evet çok daha iyidir Razer'dan ama Cloud Core'un iç iskeletinin Cloud 2 gibi demir olup olmadığını çok bilmiyorum ve Razer'ın padlerinin daha rahat olma ihtimali çünkü Cloud 2'nin padiyle aynı ve çok rahat ama razer'ın kini denemedim şahsen. Ayrıca mikrofon kalitesi yeterli olsa da o kadar iyi değil. Dolaysıyla olay senin önceliklerinde bitiyor. Ses kesinlikle Cloud Core, ama Razer daha şık ve mikrofonu muhtemelen daha iyi.
Hocam açıkçası mikrofon önemli o yönden bakarsak dediğinize göre razer öne geçiyor, şu an 2 kulaklık arasında git geldeyim. Mouse klavye kesin model var sepetteler fakat acaba kulağıma taktığımda hangi kulaklık beni daha az darlar bilemiyorum internet üzerinden alışverişin tek yönü bu olsa gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam iyi günler fps oyunları oynadığınızı söylemişsiniz bende yıllardır fps oynarım ve hiçbir zaman bir fps de 7.1 açmadım açana da mantık vermem. Kim rüzgarın uğultusunu duymak ister ki?
Hocam işte pek bilgim yok sonuçta kulaklıklarda bi tabir var oo bu 7.1 fakat, bunların da gerçek olmadığını öğrendim şu an

Hyperx cloud core
ve
Razer tournament edition arasında kaldım.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Kerem Eldes
Hocam açıkçası mikrofon önemli o yönden bakarsak dediğinize göre razer öne geçiyor, şu an 2 kulaklık arasında git geldeyim. Mouse klavye kesin model var sepetteler fakat acaba kulağıma taktığımda hangi kulaklık beni daha az darlar bilemiyorum internet üzerinden alışverişin tek yönü bu olsa gerek.

Hocam işte pek bilgim yok sonuçta kulaklıklarda bi tabir var oo bu 7.1 fakat, bunların da gerçek olmadığını öğrendim şu an

Hyperx cloud core
ve
Razer tournament edition arasında kaldım.
Bu arada kötü dediğim de rezalet değil. Yayın yapacaksan farkını hissedersin ama arkadaşlarınla veya takım arkadaşlarınla konuşmak için fazlasıyla yeterli. Hatta bir süre yayın yaptım onlarla ve şikayetçi olanı görmedim. Şöyle bir anımı ekliyim, Cloud 2 ilk eve geldiğinde aralıksız 37 saat taktım ve hiç rahatsız hissetmedim. Hala günümün %90'ında kafamda takılı ve çok nadiren kafamdan çıkarma ihtiyacı duyuyorum. Ama belki Razer sana bir tık daha iyi olabilir sonuçta dediğin gibi online alışverişin en kötü yanı bu.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Bu arada kötü dediğim de rezalet değil. Yayın yapacaksan farkını hissedersin ama arkadaşlarınla veya takım arkadaşlarınla konuşmak için fazlasıyla yeterli. Hatta bir süre yayın yaptım onlarla ve şikayetçi olanı görmedim. Şöyle bir anımı ekliyim, Cloud 2 ilk eve geldiğinde aralıksız 37 saat taktım ve hiç rahatsız hissetmedim. Hala günümün %90'ında kafamda takılı ve çok nadiren kafamdan çıkarma ihtiyacı duyuyorum. Ama belki Razer sana bir tık daha iyi olabilir sonuçta dediğin gibi online alışverişin en kötü yanı bu.
Hocam aldım razer i

Zaman ayırıp yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Kerem Eldes
Bu arada kötü dediğim de rezalet değil. Yayın yapacaksan farkını hissedersin ama arkadaşlarınla veya takım arkadaşlarınla konuşmak için fazlasıyla yeterli. Hatta bir süre yayın yaptım onlarla ve şikayetçi olanı görmedim. Şöyle bir anımı ekliyim, Cloud 2 ilk eve geldiğinde aralıksız 37 saat taktım ve hiç rahatsız hissetmedim. Hala günümün %90'ında kafamda takılı ve çok nadiren kafamdan çıkarma ihtiyacı duyuyorum. Ama belki Razer sana bir tık daha iyi olabilir sonuçta dediğin gibi online alış

Hocam aldım razer i

Zaman ayırıp yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.
Hiç önemli değil önemli olan senin istediğin kulaklığı alabilmen. Şimdiden hayırlı olsun, bol headshotlar ;)

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
Logitech g432 7+1 buldum
ve çok satıldığını bildiğim bu gamepower

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Logitech g432 7+1 buldum
ve çok satıldığını bildiğim bu gamepower

Hocam zaman ayırdığınız için teşekkür ederim Razer tournament edition kulaklığı satın aldım. Tekrar teşekkürler

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar

Leventtna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Levent
650-700 civarı bir bütçem var. genelde Fps oyunları oynayacağım.

Kendi bulduğum 1 tane var ama siz hocalarıma da danışmak istedim.
1-) Hyperx cloud stinger core

Açıkçası 1 kere alıp uzun süre kullanacağım 1.000₺ ye çıkıp cloud 2 de alabilirim. Fakat değer mi? Gerek var mı?
Önerilerinizi bekliyorum.
Logitech g435 var di gamingentrde indirim kodu ruthless kodu ile 900 e falan geliyordu ama hyprx core Seriside cloud 2 ile aynı tek farkı kafa bandı galiba bende bu aralar kulaklık bakıyorum akşam itopyada indirim listesi değişecek belki bir şey gelir

Top Bottom