em1r oK?
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,123
- İsim
- emir yapar
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam açıkçası mikrofon önemli o yönden bakarsak dediğinize göre razer öne geçiyor, şu an 2 kulaklık arasında git geldeyim. Mouse klavye kesin model var sepetteler fakat acaba kulağıma taktığımda hangi kulaklık beni daha az darlar bilemiyorum internet üzerinden alışverişin tek yönü bu olsa gerek.Yani şöyle. Cloud Core genel ses kalitesi olarak evet çok daha iyidir Razer'dan ama Cloud Core'un iç iskeletinin Cloud 2 gibi demir olup olmadığını çok bilmiyorum ve Razer'ın padlerinin daha rahat olma ihtimali çünkü Cloud 2'nin padiyle aynı ve çok rahat ama razer'ın kini denemedim şahsen. Ayrıca mikrofon kalitesi yeterli olsa da o kadar iyi değil. Dolaysıyla olay senin önceliklerinde bitiyor. Ses kesinlikle Cloud Core, ama Razer daha şık ve mikrofonu muhtemelen daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam işte pek bilgim yok sonuçta kulaklıklarda bi tabir var oo bu 7.1 fakat, bunların da gerçek olmadığını öğrendim şu anHocam iyi günler fps oyunları oynadığınızı söylemişsiniz bende yıllardır fps oynarım ve hiçbir zaman bir fps de 7.1 açmadım açana da mantık vermem. Kim rüzgarın uğultusunu duymak ister ki?
Hyperx cloud core
ve
Razer tournament edition arasında kaldım.