Neler Yeni

Öneri 700₺ bütçe kulaklık önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Doruk Palaz
650-700 civarı bir bütçem var. genelde Fps oyunları oynayacağım.

Kendi bulduğum 1 tane var ama siz hocalarıma da danışmak istedim.
1-) Hyperx cloud stinger core

Açıkçası 1 kere alıp uzun süre kullanacağım 1.000₺ ye çıkıp cloud 2 de alabilirim. Fakat değer mi? Gerek var mı?
Önerilerinizi bekliyorum.

daha önce kullanmadım ama güzele benziyor

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Blackshark v2x son tercihin olmalı. Kraken Tournament Edition en mantıklısı gibi. THX özelliği mevcut.
son 1 tane kalmış .d
Siyahını gayet beğendim hocam hoş duruyor, kullandınız mı? cloud2 ile kıyaslanır bir kulaklık mı kendisi?

Ben kullanıyorum bu atılan Razer Kraken'i ve çok memnunum. Ki şöyle söyliyeyim içindeki THX ses teknolojisi 7.1 surround ses den bir gömlek daha iyi. Kesinlikle tavsiye ederim. Müzikte ve oyunda inanılmaz. Razer kalitesi ...

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Ben kullanıyorum bu atılan Razer Kraken'i ve çok memnunum. Ki şöyle söyliyeyim içindeki THX ses teknolojisi 7.1 surround ses den bir gömlek daha iyi. Kesinlikle tavsiye ederim. Müzikte ve oyunda inanılmaz. Razer kalitesi ...
Hocam videosunu izliyorum ses düşük vs diyorlar müzik kalitesinde sizde iyi diyorsunuz anlamadım ya 😄

Hocam videosunu izliyorum ses düşük vs diyorlar müzik kalitesinde sizde iyi diyorsunuz anlamadım ya 😄
Kesinlikle kulak asma ben sesini bile kısık oynuyorum tamamen kötüleme amaçlı o yorumlar inan bana. Kötüleme nedeni de kendi alamıyor ciğere mındar diyor :) Ben şuan kullanıyorum. Bundan önce Steelseries Siberia 200 kullanıyordum. Razer Kraken TE ile resmen level atlıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada sesi hayvan gibi yani en yüksek seste dinlersen 1 saat içerisinde ciddi kulak sorunlarına sahip olabilirsin onu da belirteyim.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Siyahını gayet beğendim hocam hoş duruyor, kullandınız mı? cloud2 ile kıyaslanır bir kulaklık mı kendisi?
cloud 2'den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Daha önce kullanmadım.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Kerem Eldes
650-700 civarı bir bütçem var. genelde Fps oyunları oynayacağım.

Kendi bulduğum 1 tane var ama siz hocalarıma da danışmak istedim.
1-) Hyperx cloud stinger core

Açıkçası 1 kere alıp uzun süre kullanacağım 1.000₺ ye çıkıp cloud 2 de alabilirim. Fakat değer mi? Gerek var mı?
Önerilerinizi bekliyorum.
Şöyle ben cloud 2 kullanıyorum ve Cloud stinger core da kullandım. Yani Cloud Stinger Core evet kötü bir kulaklık değil ama bu fiyat bandında kesinlikle önermem. Birazcık bütçeni arttırabilirsen 800TL'ye Cloud Core alabilirsin ve Cloud 2 ile aynı şey sayılır ses kalitesi olarak. Razer ürünleri de kullanıyorum ve genel olarak deneyimim süslüler, hoşlar ama eğer süsünü istemiyorsan vereceğin fiyata alabileceğin en iyi şeyi almıyorsun.

cloud 2'den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Daha önce kullanmadım.
Nesinin daha iyi olduğunu düşünüyorsunuz?

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Birazcık bütçeni arttırabilirsen 800TL'ye Cloud Core alabilirsin ve Cloud 2 ile aynı şey sayılır ses kalitesi olarak.
Hocam ben sadece trendyoldan satın alma imkanına sahibim ve bu bahsettiğini ‘’ hyperx cloud core’’ 1250₺ olarak çıktı karşıma. Bilemedim açıkçası

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Kerem Eldes
He evet ama o konuda haklı olabilirler THX geliştirilmiş 7.1 yani evet o açıdan daha iyi ama zamanında rekabetçi olarak da fps oynadım ve 7.1 hiçbir zaman keşke daha iyi olsaydı diye aratmadı ama tercih senin.

Hocam ben sadece trendyoldan satın alma imkanına sahibim ve bu bahsettiğini ‘’ hyperx cloud core’’ 1250₺ olarak çıktı karşıma. Bilemedim açıkçası
Hayır değil aşşağı inersen birazcık 800 tl trendyolda.

ve satıcısı mediamarkt

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Kerem Eldes
Evet buldum satıcı mediamarkt 810₺ pardon hocam

Siz razer tournament thx kulaklıktan iyidir diyorsunuz yani?
Yani şöyle. Cloud Core genel ses kalitesi olarak evet çok daha iyidir Razer'dan ama Cloud Core'un iç iskeletinin Cloud 2 gibi demir olup olmadığını çok bilmiyorum ve Razer'ın padlerinin daha rahat olma ihtimali çünkü Cloud 2'nin padiyle aynı ve çok rahat ama razer'ın kini denemedim şahsen. Ayrıca mikrofon kalitesi yeterli olsa da o kadar iyi değil. Dolaysıyla olay senin önceliklerinde bitiyor. Ses kesinlikle Cloud Core, ama Razer daha şık ve mikrofonu muhtemelen daha iyi.(Ve muhtemelen dünyanın farkını yaratmayacak TXR)

jesia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Çağrı Arslan
Hocam iyi günler fps oyunları oynadığınızı söylemişsiniz bende yıllardır fps oynarım ve hiçbir zaman bir fps de 7.1 açmadım açana da mantık vermem. Kim rüzgarın uğultusunu duymak ister ki?

Top Bottom