Arama sonuçları: *

1. C

Yardım Bitlocker Açıldı Nasıl Kapatacağım?

Bitlocker açıldı siteden kurtarma anahtarı alıp girdiğim halde onarılamadı diyip sürekli buraya getiriyor ekstra olarak bios girebiliyorum çözüm nedir bilgisayarımı kullanamıyorum?
  2. C

Öneri 0-800Tl Mouse Önerisi

Avuç içi/ pençe değişiyor
  3. C

Öneri Laptop Soğutucu Öneri

Selamlar 17.3 Bir bilgisayarım var güzel soğutucak sessiz bir soğutucu istiyorum bütçe sorun değil önerileriniz nelerdir?
  4. C

Büyük el, 18Cm, Valorant Tarzı
  5. C

Yardım [ÇÖZÜLDÜ GÜNCELLEME 2 ] TurkNet İsyanım, İptal süreci

Türknet kullanıcısı olarak 1-2 ay da bir düzenli olarak internet kesintisi, muhattap bulamama açılan taleplerin 1-2 günde anca cevaplanması çok sıkıntı
  6. C

SteelSeries Arctis9 Nasıl?

Arctis9 bir süredir aklımdaydı zaten almayıda düşünüyordum alıcam gibi görünüyor teşekkürler
  7. C

Monster Karne İndirimleri Olacak mı?

Eğer ısınma ve fan sesi seni çok soruna sokmicaksa gerçekten on numara bir bilgisayar
  8. C

Genel olarak sadece bilgisayar da kullanırım oyun/müzik/film
  9. C

Laptop da kullanacağım
  10. C

https://www.monsternotebook.com.tr/customize/productCustomize.aspx?urn=487845&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR
  11. C

Merhabalar laptopu alalı 1 hafta gibi bir süre oldu, ölü piksel cihazımdan çıkmadı ama çıkmicak diye bir şey yok tabii, ısınma sorununa gelirsek fazlasıyla ısınıyor valorant gibi bir oyunu oynarken fazlasıyla ısınıyor ve fan sesi yüksek çıkıyor rahatsızlık verecek derecede onun haricinde kasanın...
  12. C

Bütçeme göre daha güzel şeyler arıyorum bu fiyatlarda önerin varmıdır acaba 400-800+
  13. C

Hayır aktif olarak oyun oynayacağım
  14. C

Merhaba arkadaşlar bir mouse almak istiyorum fakat bir çok seçenek var ve akıl karıştırıyor, mouse önerilerinizi bekliyorum, Fiyatta +/- Payı Vardır.
  15. C

Yeni Bilgisayar aldım kulaklık olarak Arctis9 Düşünüyorum sizce alınır mı?, eksi ve artı yönleri nelerdir? Alınır mı eğer alınmaz diyorsanız ekstra olarak önerilerinizi bekliyorum.
Top Bottom