Neler Yeni

SteelSeries Arctis9 Nasıl?

Captan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gökay Öztürk
Bütçe
2500
Yeni Bilgisayar aldım kulaklık olarak Arctis9 Düşünüyorum sizce alınır mı?, eksi ve artı yönleri nelerdir? Alınır mı eğer alınmaz diyorsanız ekstra olarak önerilerinizi bekliyorum.

Captan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gökay Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır aktif olarak oyun oynayacağım

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,459
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Hayır aktif olarak oyun oynayacağım
Masaüstü bilgisayarda oynayacaksan tamamen wireless falan al bence arctis 9 hem bluetooth hem wireless özellikli bir kulaklık öyle olunca o fiyata sadece wireless olanlar daha kaliteli oluyor haliyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yalan olmasın bir yerde arctis 3 ile aynı ses kartına sahip diye okudum ne kadar doğru bilmiyorum
Masaüstü bilgisayarda oynayacaksan tamamen wireless falan al bence arctis 9 hem bluetooth hem wireless özellikli bir kulaklık öyle olunca o fiyata sadece wireless olanlar daha kaliteli oluyor haliyle.

Captan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gökay Öztürk
Laptop da kullanacağım

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,459
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

Captan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gökay Öztürk
Genel olarak sadece bilgisayar da kullanırım oyun/müzik/film

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,459
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Genel olarak sadece bilgisayar da kullanırım oyun/müzik/film
kablosuz olmasını önemsiyorsun sanırım , o zaman sadece wireless olanı al sadece wireless için çıkan bir kulaklık aynı fiyattaki hem wireless hem bluetooth kulaklıktan daha kaliteli olur yani tek tarafa odaklandığı için.

Caelius

80+ Silver

Yalan olmasın bir yerde arctis 3 ile aynı ses kartına sahip diye okudum ne kadar doğru bilmiyorum
Dostum saka mi arctis 9 arctis ailesinin en bsarili kulakligidir ve steelseries ilk defa bu kulaklikla bas tiz dengesininduzgun oturtabilmistir

Yeni Bilgisayar aldım kulaklık olarak Arctis9 Düşünüyorum sizce alınır mı?, eksi ve artı yönleri nelerdir? Alınır mı eğer alınmaz diyorsanız ekstra olarak önerilerinizi bekliyorum.
Dostum almalisin bence gercekten iyi bir kulakliktir arctis 9 bas tiz dengesi iiy ayarlanmis ve ses kasmakta kolay buna alternatif olarak
G733 ve corsair virtuoso oneririm

Captan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gökay Öztürk
Dostum saka mi arctis 9 arctis ailesinin en bsarili kulakligidir ve steelseries ilk defa bu kulaklikla bas tiz dengesininduzgun oturtabilmistir

Dostum almalisin bence gercekten iyi bir kulakliktir arctis 9 bas tiz dengesi iiy ayarlanmis ve ses kasmakta kolay buna alternatif olarak
Arctis9 bir süredir aklımdaydı zaten almayıda düşünüyordum alıcam gibi görünüyor teşekkürler

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,459
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

arctis 9 a kötü demedim gayet güzel bir kulaklık ama dediğimin arkasındayım yani, ek olarak sakin konuşabilirsiniz.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arctis 9 güzel bir kulaklık alabilirsin pişman etmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,376
Üyeler
164,827
Son üye
Dominic McCarron
Top Bottom