Neler Yeni

Monster Karne İndirimleri Olacak mı?

Ali123%

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali Kaan Karakoyun
Merhaba dostlar yakın zamanda laptop almayı düşünüyorum aklımdakı modeli aşşağıya bıraktım fakat monsterın çok fazla şikayeti var sizce alınır mı? ayrıca biliyorsunuzki fiyatlar hergün artıyor sizce karne indirimlerinimi beklemelimiyim

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,325
İsim
Oğuz Oğuz
Valla 2 arkadaşımda var memnunlar. Memnun olmayanda çok. Şans işi.
İndirim konusu ise muhtemelen olur.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Merhaba dostlar yakın zamanda laptop almayı düşünüyorum aklımdakı modeli aşşağıya bıraktım fakat monsterın çok fazla şikayeti var sizce alınır mı? ayrıca biliyorsunuzki fiyatlar hergün artıyor sizce karne indirimlerinimi beklemelimiyim

Monster çok eleştiri alıyor elestirilerin büyük bir kısmı kötü yani size öyle soyleyeyim

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,136
İsim
.

Memnun olan kişi çok
Memnun olmayan kişi de çok.
Monster tamamen şans işi.

Ali123%

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali Kaan Karakoyun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Captan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gökay Öztürk
Merhabalar laptopu alalı 1 hafta gibi bir süre oldu, ölü piksel cihazımdan çıkmadı ama çıkmicak diye bir şey yok tabii, ısınma sorununa gelirsek fazlasıyla ısınıyor valorant gibi bir oyunu oynarken fazlasıyla ısınıyor ve fan sesi yüksek çıkıyor rahatsızlık verecek derecede onun haricinde kasanın kenarları gerçekten sivri kalıyor can yakıyor ve son olarak touchpade sürekli elim değiyor kapanıp açılıyor bunu ayarlardan tamamen kapatabilme şansım varmodır?

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Monster'ın eleştirilerini önemsemiyorsan bari işlemciyi önemse, Elektrik faturasını düşürmek için harici soba arıyorsan bir şey diyemem tabi.

Ali123%

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali Kaan Karakoyun
Merhabalar laptopu alalı 1 hafta gibi bir süre oldu, ölü piksel cihazımdan çıkmadı ama çıkmicak diye bir şey yok tabii, ısınma sorununa gelirsek fazlasıyla ısınıyor valorant gibi bir oyunu oynarken fazlasıyla ısınıyor ve fan sesi yüksek çıkıyor rahatsızlık verecek derecede onun haricinde kasanın kenarları gerçekten sivri kalıyor can yakıyor ve son olarak touchpade sürekli elim değiyor kapanıp açılıyor bunu ayarlardan tamamen kapatabilme şansım varmodır?
Model abra a5 v17.2 mi

Ali123%

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali Kaan Karakoyun
Monster'ın eleştirilerini önemsemiyorsan bari işlemciyi önemse, Elektrik faturasını düşürmek için harici soba arıyorsan bir şey diyemem tabi.
Aslında ekstra laptop soğutucu alabilirim oyun oynamak amacıyla arkadaşımda monster almış ısınma seviyesinin normal olduğunu söylüyor

Top Bottom