Arama sonuçları: *

1. I

Cuma günü Vatandan 11400F alanlardan kargoya verilen oldu mu?

Benim de servisten dönecek olan Ram`lerim var.Cuma kargoya verildi dedi yetkili servis, Ups ile çalışıyorlar sanırım hafta sonu işlem yapmıyormuş,Vatan'ı aradığımda öyle dediler bana da.
  2. I

twitch özgüven karakter tip.

Kalbin temizse tipini boşver.
  3. I

Pc ayda kaç tl çeker?

Cidden üzücü herkes adına üzülüyorum.
  4. I

rx 6600xt almak istiyorum ama

Rx 590 kartımı wattman nedeniyle kasadan söktüm,kullanamıyorum.Garantisi de bittiği için muamma olarak duruyor şu an
  5. I

Rx 570 sarı ünlem (kod43) Hatası

RX ekran kartlarının meşhur wattman hatası, RX 590 var bende de aynı hata mevcut kartı kasadan söktüm kullanmıyorum.
  6. I

iPhone 13 Alınır Mı Pişman Olur Muyum

Iphone ve diğerleri,kesinlikle alınır 128Gb olanı da uygun olabilir.
  7. I

Ekran kararması hakkında

RX 590'da çözülemeyen wattman sorunu olduğu için elimde bu kart vardı bunu taktım.
  8. I

Ekran kararması hakkında

Aslında Rx 590 var fakat onda da wattman hatası aldığım için bu boştaydı bunu taktım,bunda da böyle problem yaşıyorum
  9. I

Ekran kararması hakkında

İyi günler arkadaşlar, PC Chrome açıkken ekran kararıp geliyor oyunlarda ise donup kararıyor, aygıt yöneticisinden ekran kartını devre dışı bırakınca Chrome'yi düzgün kullanabiliyorum, aktife alınca tekrar başlıyor. Güç kaynağından dolayı yapıyor olabilir mi? Sistemim: 2x8 3600 RAM R7 3700X TUF...
  10. I

3050 HAZIR SİSTEM BU GÜN YAYINDA

Bu fiyattan çıkarsa çıkmasıyla bitmesi birkaç saniye sürer :)
  11. I

AMD RX590'ı satıp RTX3050 almak

3050 için pusuda herkes
  12. I

radeon software driver ile uyuşmuyor hatası help!

Bende gerçekten Amd ekran kartı aldığım için çok pişmanım,wattman hatasıyla uğraşıyorum
  13. I

Amd Software Hakkında

İyi günler, arkadaşlar AMD WattMan hatası alıyorum fakat şöyle bir durum daha var AMD cleanup ile driverları silip WHQL sürümünü kuruyorum yeniden başlatınca mouse sağ tıkta Radeon Software gözükmüyor ve başlattan tıklayınca da 'The version of AMD Radeon Software you have launched' hatası...
Top Bottom