Neler Yeni

Rx 570 sarı ünlem (kod43) Hatası

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Mehmet
Arkadaşlar merhaba
Bu sorun için denenmedik yöntem bırakmadım.Format,ddu sil yükle,atiflash ile bios yükleme ama yinede düzelmedi.Ekran kartı mı arızalandı veya başka bir sorun mu var ? Neyi yanlış yapıyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.Resim ektedir.

Ekler

• 1.png
    1.png
    76.7 KB · Hit: 62

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• 2.png
    2.png
    21.1 KB · Hit: 47

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
Denedim kabul etmiyor.Hepsinde bu uyarı geldi.
Sorun bildir deyin, eğer yazılımsal bir hata varsa çözeceklerdir. Sürücüyü DDU ile kaldırıp geçmiş bir sürüm kurdunuz, değil mi?

louis bloom

80+ Silver
Merhaba kardeşim. RX570 ile bir muddet bende sorun çektim fakat hallettim. "Kart bozuk abi ne yapsam olmadı" deyip pes edecekken driverlarla alakalı olduğunu farkettim. Benimkine herkes chipset hatası dedi bir de.. Her neyse, DDU programi ile driverlari tamamen silip temiz windows 10 kurulumu yaptıktan sonra amd nin sitesinden Rx570 driverinin opsiyonel olanini degil onerilenini indir ayriyeten garip ama benim bu kartla sorunum chipset guncellemesinden sonra düzeldi chipseti de guncelleyebilirsin ayriyeten DDU ile driver kaldirma ve Temiz bir windows kurulumu ardindan yapmani öneriyorum kendim bu şekilde olumlu bir sonuç aldım.

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun bildir deyin, eğer yazılımsal bir hata varsa çözeceklerdir. Sürücüyü DDU ile kaldırıp geçmiş bir sürüm kurdunuz, değil mi?
Merhaba kardeşim. RX570 ile bir muddet bende sorun çektim fakat hallettim. "Kart bozuk abi ne yapsam olmadı" deyip pes edecekken driverlarla alakalı olduğunu farkettim. Benimkine herkes chipset hatası dedi bir de.. Her neyse, DDU programi ile driverlari tamamen silip temiz windows 10 kurulumu yaptıktan sonra amd nin sitesinden Rx570 driverinin opsiyonel olanini degil onerilenini indir ayriyeten garip ama benim bu kartla sorunum chipset guncellemesinden sonra düzeldi chipseti de guncelleyebilirsin ayriyeten DDU ile driver kaldirma ve Temiz bir windows kurulumu ardindan yapmani öneriyorum kendim bu şekilde olumlu bir sonuç aldım.
Evet önerilen ve opsiyonel olanı hatta kutuda dvd de olan driveri bile denedim.Format attım yine düzelmedi.

louis bloom

80+ Silver
Evet önerilen ve opsiyonel olanı hatta kutuda dvd de olan driveri bile denedim.Format attım yine düzelmedi.
Chipset güncellemesi deneyebilirsin. Dedigim gibi garip ama ben bu kart ile sorunumu chipset güncellemesi ardından düzelttim.

Inuyasha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Faruk
RX ekran kartlarının meşhur wattman hatası, RX 590 var bende de aynı hata mevcut kartı kasadan söktüm kullanmıyorum.

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Mehmet
Chipset güncellemesi deneyebilirsin. Dedigim gibi garip ama ben bu kart ile sorunumu chipset güncellemesi ardından düzelttim.
Denemediğim o kaldı onuda şimdi yapacağım.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,874
İsim
Emre Zengin

mavibere

80+ Bronze
Dahası