Neler Yeni

Ekran kararması hakkında

Inuyasha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Faruk
İyi günler arkadaşlar, PC Chrome açıkken ekran kararıp geliyor oyunlarda ise donup kararıyor, aygıt yöneticisinden ekran kartını devre dışı bırakınca Chrome'yi düzgün kullanabiliyorum, aktife alınca tekrar başlıyor. Güç kaynağından dolayı yapıyor olabilir mi?
Sistemim:
  • 2x8 3600 RAM
  • R7 3700X
  • TUF B450 Plus
  • 480GB SSD
  • GTX 750 Ti
  • Gamepower 550W PSU
  • W10 Enterprise 64.

NightLine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
mert
sistemin diğer özlliklerine göre gayet düşük bi ekran kartı kullanmışsın belliki yükseltmeyi deneyebilirsin ama ekran kartında büyük ihtimal sıkıntı olabilir veya ekran kartın diğer parçalarla birlikte zor çalışıyoda olabilirki bence değil ekran kartında veya kabloda bi sıkıntı olabilir

İsmail_68

80+ Bronze
Aynı sorunu yasıyordum ben de. Ekran kararıp geri geliyordu. Sorun ekran kartında çıkmıştı ekran kartı değişince düzeldi.

Inuyasha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistemin diğer özlliklerine göre gayet düşük bi ekran kartı kullanmışsın belliki yükseltmeyi deneyebilirsin ama ekran kartında büyük ihtimal sıkıntı olabilir veya ekran kartın diğer parçalarla birlikte zor çalışıyoda olabilirki bence değil ekran kartında veya kabloda bi sıkıntı olabilir
Aslında Rx 590 var fakat onda da wattman hatası aldığım için bu boştaydı bunu taktım,bunda da böyle problem yaşıyorum

ProfessionWolf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Buğra
İyi günler arkadaşlar, PC Chrome açıkken ekran kararıp geliyor oyunlarda ise donup kararıyor, aygıt yöneticisinden ekran kartını devre dışı bırakınca Chrome'yi düzgün kullanabiliyorum, aktife alınca tekrar başlıyor. Güç kaynağından dolayı yapıyor olabilir mi?
Sistemim:
  • 2x8 3600 RAM
  • R7 3700X
  • TUF B450 Plus
  • 480GB SSD
  • GTX 750 Ti
  • Gamepower 550W PSU
  • W10 Enterprise 64.
  • Aslında Rx 590 var fakat onda da wattman hatası aldığım için bu boştaydı bunu taktım,bunda da böyle problem yaşıyorum
hocam bu sisteme gtx750ti nedir allah aşkına çikolatalı biber gibi bişey olmuş ekran kartını yükseltmenizi öneririm rx590 takın bence ekran kartı diğer parçalarla uyumlu çalışmıyor olabilir

Inuyasha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bu sisteme gtx750ti nedir allah aşkına çikolatalı biber gibi bişey olmuş ekran kartını yükseltmenizi öneririm rx590 takın bence ekran kartı diğer parçalarla uyumlu çalışmıyor olabilir
RX 590'da çözülemeyen wattman sorunu olduğu için elimde bu kart vardı bunu taktım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,209
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom