Arama sonuçları: *

1. O

Sıvı soğutma ve anakart rgb uyumu

Merhaba sevgili dostlar gamepower warcry kasam var içinde msı mpg b550 anakart ve msı mag coreliquid 360r sıvı soğutma var kasamda ise rgb fan kontrolcüsü mevcut fakat eksik yaptığım şey sıvı soğutma ve anakartı kasanın rgbleriyle beraber uyumlu kullanamıyorum nerde yanlışlık yapmış olabilirim...
  2. O

Çözüldü✓ Msı mpg b550 gaming plus update sorunu

evet ürünümü saat 13:40 civarı teslim ettim 16:50 de teslim aldım servis point bu konuda çok iyi anakartın biosunu güncelleyip gerekli kontroller yapılmış teşekkürler servis point.
  3. O

servise verirken basit bir işlem olduğunu kısa sürede teslim edeceklerini söylediler
  4. O

garantiye teslim ettim hocam
  5. O

Merhaba videodakiler harfiyen uyguladım fakat sonuç alamadım sabah garantiye götüreceğim sıvı sogutmayı 2 hafta önce aldım ama daha tecrübe etme şansım olmadı
  6. O

Hepinize selamlar arkadaşlar bugun yeni anakartım msı mpg b550 geldi sistemi kurdum bios update etmek istedim her şeyi harfiyen uyguladım fakat update bir türlü bitmedi yaklaşık 1 saat kaldı sorun düzelmedi pili çıkarıp taktım bekledim sorunum düzelmedi tecrübelerinize ihtiyacım var
  7. O

Sıvı sogutma ve kasadaki rgb baglantısı

yok hocam bu videoda bilgi vermemiş
  8. O

Sıvı sogutma ve kasadaki rgb baglantısı

Merhaba sevgili dostlar aranıza yeni katıldım. öneri istiyorum iyi günler gamepower warcry kasam var içinde msı mpg b550 anakart ve msı mag coreliquid 360r sıvı soğutma var kasamda ise rgb fan kontrolcüsü mevcut fakat eksik yaptığım şey sıvı soğutma ve anakartı kasanın rgbleriyle beraber uyumlu...
Top Bottom