Neler Yeni

Çözüldü✓ Msı mpg b550 gaming plus update sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Şeyhmus Kaan ÖZEL
Hepinize selamlar arkadaşlar bugun yeni anakartım msı mpg b550 geldi sistemi kurdum bios update etmek istedim her şeyi harfiyen uyguladım fakat update bir türlü bitmedi yaklaşık 1 saat kaldı sorun düzelmedi pili çıkarıp taktım bekledim sorunum düzelmedi tecrübelerinize ihtiyacım var

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.8 MB · Hit: 39
  • image.jpg
    image.jpg
    1.8 MB · Hit: 40

Wardom

80+
Bende de aynı anakart var bios update i bu şekilde yapıyorum eğer beta sürümüyse kurcağın tavsiye etmiyorum açılmayabiliyor pc.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepinize selamlar arkadaşlar bugun yeni anakartım msı mpg b550 geldi sistemi kurdum bios update etmek istedim her şeyi harfiyen uyguladım fakat update bir türlü bitmedi yaklaşık 1 saat kaldı sorun düzelmedi pili çıkarıp taktım bekledim sorunum düzelmedi tecrübelerinize ihtiyacım var
konu dışı ama sıvı soğutmanızı alalı ne kadar oldu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Şeyhmus Kaan ÖZEL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de aynı anakart var bios update i bu şekilde yapıyorum eğer beta sürümüyse kurcağın tavsiye etmiyorum açılmayabiliyor pc.

konu dışı ama sıvı soğutmanızı alalı ne kadar oldu ?
Merhaba videodakiler harfiyen uyguladım fakat sonuç alamadım sabah garantiye götüreceğim sıvı sogutmayı 2 hafta önce aldım ama daha tecrübe etme şansım olmadı

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bios renamer programını çalıştırdın mı? Flasha atmadan önce? Videodaki gibi msı.Rom felan yapmamalısın artık. 1 saat sonra pili söktüm demişsin sökerken bios ışığı yanıp sönüyor muydu hala?

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Servis bios atıp sorunu halledecektir. Başıma gelmişti birşeyler ters gitmiş uptade sırasında belliki 🙏

Wardom

80+
Bios renamer programını çalıştırdın mı? Flasha atmadan önce? Videodaki gibi msı.Rom felan yapmamalısın artık. 1 saat sonra pili söktüm demişsin sökerken bios ışığı yanıp sönüyor muydu hala?
Yapmama sebebi nedir ve bu ne zamandan beridir geçerli ?

Merhaba videodakiler harfiyen uyguladım fakat sonuç alamadım sabah garantiye götüreceğim sıvı sogutmayı 2 hafta önce aldım ama daha tecrübe etme şansım olmadı
Pc yi açtığın zaman anakartın üstünde debugled ışıkları var sağ üstte ordan hangisi yandığını kontrol edebilir misin ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Şeyhmus Kaan ÖZEL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapmama sebebi nedir ve bu ne zamandan beridir geçerli ?

Pc yi açtığın zaman anakartın üstünde debugled ışıkları var sağ üstte ordan hangisi yandığını kontrol edebilir misin ?
garantiye teslim ettim hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Şeyhmus Kaan ÖZEL
evet ürünümü saat 13:40 civarı teslim ettim 16:50 de teslim aldım servis point bu konuda çok iyi anakartın biosunu güncelleyip gerekli kontroller yapılmış teşekkürler servis point.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
.
evet ürünümü saat 13:40 civarı teslim ettim 16:50 de teslim aldım servis point bu konuda çok iyi anakartın biosunu güncelleyip gerekli kontroller yapılmış teşekkürler servis point.
MSI'ın servisi çok iyi. Ben de memnun kalmıştım.

Top Bottom