Neler Yeni

Çözüldü✓ Msı mpg b550 gaming plus update sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Şeyhmus Kaan ÖZEL
Hepinize selamlar arkadaşlar bugun yeni anakartım msı mpg b550 geldi sistemi kurdum bios update etmek istedim her şeyi harfiyen uyguladım fakat update bir türlü bitmedi yaklaşık 1 saat kaldı sorun düzelmedi pili çıkarıp taktım bekledim sorunum düzelmedi tecrübelerinize ihtiyacım var

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.8 MB · Hit: 40
  • image.jpg
    image.jpg
    1.8 MB · Hit: 40

Wardom

80+
Bende de aynı anakart var bios update i bu şekilde yapıyorum eğer beta sürümüyse kurcağın tavsiye etmiyorum açılmayabiliyor pc.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepinize selamlar arkadaşlar bugun yeni anakartım msı mpg b550 geldi sistemi kurdum bios update etmek istedim her şeyi harfiyen uyguladım fakat update bir türlü bitmedi yaklaşık 1 saat kaldı sorun düzelmedi pili çıkarıp taktım bekledim sorunum düzelmedi tecrübelerinize ihtiyacım var
konu dışı ama sıvı soğutmanızı alalı ne kadar oldu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Şeyhmus Kaan ÖZEL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de aynı anakart var bios update i bu şekilde yapıyorum eğer beta sürümüyse kurcağın tavsiye etmiyorum açılmayabiliyor pc.

konu dışı ama sıvı soğutmanızı alalı ne kadar oldu ?
Merhaba videodakiler harfiyen uyguladım fakat sonuç alamadım sabah garantiye götüreceğim sıvı sogutmayı 2 hafta önce aldım ama daha tecrübe etme şansım olmadı

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bios renamer programını çalıştırdın mı? Flasha atmadan önce? Videodaki gibi msı.Rom felan yapmamalısın artık. 1 saat sonra pili söktüm demişsin sökerken bios ışığı yanıp sönüyor muydu hala?

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Servis bios atıp sorunu halledecektir. Başıma gelmişti birşeyler ters gitmiş uptade sırasında belliki 🙏

Wardom

80+
Bios renamer programını çalıştırdın mı? Flasha atmadan önce? Videodaki gibi msı.Rom felan yapmamalısın artık. 1 saat sonra pili söktüm demişsin sökerken bios ışığı yanıp sönüyor muydu hala?
Yapmama sebebi nedir ve bu ne zamandan beridir geçerli ?

Merhaba videodakiler harfiyen uyguladım fakat sonuç alamadım sabah garantiye götüreceğim sıvı sogutmayı 2 hafta önce aldım ama daha tecrübe etme şansım olmadı
Pc yi açtığın zaman anakartın üstünde debugled ışıkları var sağ üstte ordan hangisi yandığını kontrol edebilir misin ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Şeyhmus Kaan ÖZEL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapmama sebebi nedir ve bu ne zamandan beridir geçerli ?

Pc yi açtığın zaman anakartın üstünde debugled ışıkları var sağ üstte ordan hangisi yandığını kontrol edebilir misin ?
garantiye teslim ettim hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Şeyhmus Kaan ÖZEL
evet ürünümü saat 13:40 civarı teslim ettim 16:50 de teslim aldım servis point bu konuda çok iyi anakartın biosunu güncelleyip gerekli kontroller yapılmış teşekkürler servis point.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
.
evet ürünümü saat 13:40 civarı teslim ettim 16:50 de teslim aldım servis point bu konuda çok iyi anakartın biosunu güncelleyip gerekli kontroller yapılmış teşekkürler servis point.
MSI'ın servisi çok iyi. Ben de memnun kalmıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,135
Üyeler
166,893
Son üye
Talhagn
Top Bottom