Arama sonuçları: *

1. pejura

350 TL Klavye Önerisi

Zaman içerisinde müzik ses açma kısayolunun takılı kaldığını fark edeceksin. Sonrasında Ledler sönmeye başlayacak. Ek olarak belirttiğiniz gibi daktilodan daha fazla ses çıkartıyor. Ana Distribütörüne gönderdim, tamir edemediler, sıfır başka model gönderdiler. İnşallah sizin klavyeniz de...
  2. pejura

350 TL Klavye Önerisi

Sakın bu klavyeyi almayın. Daha önce aldım ve kullandım. Kronik sorunlu. Gamepower klavyelerinden uzak durun. Yeni gördüm konuyu. Bu ürün fabrika çıkışı olarak sorunlu.
  3. pejura

Dell İnspiron n5110 Usb sürücüleri çalışmıyor

Arkadaşlar elimizde Dell İnspiron N5110 model bir leptop var. Bilgisayar açılırken harici klavye veya leptobun kendi klavyesi sorunsuz çalışıyor bios ekranına giriş yapılıyor farklı işlerler dahi yapılıyor. Ancak bilgisayar açıldıktan sonra windows gelince hiçbir usb portu, leptobun kendi...
  4. pejura

TÜRKİYE 1- 3 PORTEKİZ

TRT YE BAK HAHAAHHA FİLM AÇTI YANLIŞLIKLA HAHAHAHAHAHA
  5. pejura

TÜRKİYE 1- 3 PORTEKİZ

Berkanı halı sahaya çağırmam. Leş ötesi topa ilk defa dokunuyor gibi yaklaşıyor.
  6. pejura

Çözüldü✓ Sizce bu sistem nasıl ??

23 K ya 3050 Ekran kartı hiç mantıklı gelmedi açıkcası.
  7. pejura

Kasadaki elektriği boşaltamıyorum

Selamlar, Selamlar, Power Management Setup içinden AC BACK özelliğini kapatman lazım. AC Power Loss Restart olarakta geçebilir. Ek olarak harici donanım birimlerinin kasaya elektrik gönderdiğini düşünüyorsan aşağıda ki kısmıda kontrol etmeni tavsiye ederim. Bilgisayarım > Aygıt Yöneticisi >...
  8. pejura

PC ve Yazılım müh hangisinde daha kolay meslek bulunur ve üni önerisi.

Yıldız teknik, Gebze Teknik, Boğaziçi, İtü Bil. Müh. için en iyi üniversiteler arasında. Ben Sakarya Bilgisayar menuzuyum. (2013) Okuduğum yıllarda Bil. müh bölümü çok iyiydi. Hatta Gebze teknikten sakarya üniversitesine eğitim almaya gelen hocalar oluyordu. Şuan durumlar ne bilmiyorum. Okula...
  9. pejura

Öneri Sizce Bu Araba Alınır Mı?

Arkadaşlar daha önce bmw sahibi olan bir kardeşiniz olarak yazıyorum. 10 yıl üzeri bmw'lerde masraflar ağır oluyor. Kaldırabilecekseniz alın. Aracın parasını ödeyince iş bitmiyor. Sonrasında her şey masrafa biniyor. Ww ailesinde ise audi'de dahil olmak üzere dsg şanzımanlar kronik sorunlu. Bu...
  10. pejura

hikayeli oyun önerisi

Herkes bilmez :) Spec Ops The Line. Mutlaka oynamanı tavsiye ederim. Bitirince teşekkür edersin :))
  11. pejura

snowman t6 montajı yaptım sıcaklık normal mi ?

Dilerseniz ben size kendi ayarlarımı yazayım onu bir uygulayın, ancak bu alanları çok fazla değiştirmenizi tavsiye etmiyorum. Sonra çok uğraştırıyor, voltaj yeterli gelmiyor pc açılmıyor, powerdan kapatıp 10 saniye bekleyip tekrar açıp, biosa girip düzeltmeniz gerekiyor vs vs. Çok zahmete...
  12. pejura

Faydası olacağını düşünüyorum.
  13. pejura

İşlemciyi 4.000 Mhz ayarlayıp voltajı 1.88-2.00 civarına çektim. Normalde 50 dereceyi geçmiyor. yük altında en fazla 77-78 derece oluyor. Stok fan olmadan aldığınız soğutucu ile bu dereceleri görmesi bana pek doğru gelmedi açıkcası, gözden kaçan bir şey olmalı hocam. Yüksek voltaj tabi ki de ısı...
  14. pejura

Yardım Gamepower Ogre RGB yazılım hatası alıyorum yardım lütfen

Gamepower ogre, warlock ve bir çok modeli kronik sorunlu. Warlock almak gibi bir hatayı düşmüştüm 3 sene önce, bozuldu servise gönderdim daha çok bozdular. Şikayetçi oldum sıfır Calypso mor switch gönderdiler. Kronik bir arıza geçiçi çözümler bulsanız bile tekrarlıyor. Yeni falan aldıysanız...
  15. pejura

DA-G4 alanlar bilgisayar gelince yapması gerekenler

Ben sadece voltaj ile mhz ayarladım. 2 gündür 4.00 da kullanıyorum 4.2 hızda işlemciyi uzun süre çok yüksekte yorar diye kullanmak istemedim. 4.00 da bütün işleri görüyor. Kardeşim 3 gündür full oynuyor ona hediye almıştım zaten, işlemci daha 50 derece üstünü görmedi.
  16. pejura

İşlemcimin 90 derecede çalışması zararlı mı

Dostum yardımım dokunur belki diye bu konuya yazıyorum. Yukarılarda çok geyik dönmüş. Stok fanı söküp yerine https://www.itopya.com/amd-wraith-prism-led-rgb-islemci-sogutucu_u15061 şu fanı taktım. işlemcim 48 derecenin üstünü görmüyor. Ayrıca ek olarak amd ryzen master programından 4.200 ü 1.88...
  17. pejura

Geldiği gibi kurmadan stok fanı çıkardım, aldığım fanı taktım. İşlemcim 48 derece üstünü görmüyor çok şükür. Ayrıca voltaj düşüklüğünü amd ryzen master programından da yapabiliyorsunuz bios falan kasmanıza gerek yok. 4.2 ghz 1.188 de alıyorum. Hoşuma gitti sistem denk gelse bir tane daha...
  18. pejura

Rgb fanlar benim kasada içeriden değişiyor her seferinde kasanın camını söküp içerden mi değiştiricez :D :D
  19. pejura

Sonucunuz nasıl oldu? Başarılı şekilde sonuç alabildiniz mi ona göre yapacağım bende
  20. pejura

Hocam bu voltaj düşürme ayarlama vs ile ilgili detaylı bir video var mı ? Veya görsel rehberde olabilir. Youtubede bir sürü video var herkes ayrı saçmalamış, şuraya girdim şunu yaptım diyor işlem yaptığı sayfayı bile göstermiyor.
Top Bottom