Sakın bu klavyeyi almayın. Daha önce aldım ve kullandım. Kronik sorunlu. Gamepower klavyelerinden uzak durun. Yeni gördüm konuyu. Bu ürün fabrika çıkışı olarak sorunlu.Bu akşam incehesap gaming gecesinde 310tl ye satışa çıkabilirGamepower Warlock Compact Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Warlock Compact Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Warlock Compact Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.273,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Vigor GK30 tavsiye ederim Letgo dan vs bakabilirsin kesin bulursunArkadaşlar klavye almak istiyorum önerebileceğiniz klavye var mı?
Değerlendirmelere baktım herkes memnun bende atim dedimSakın bu klavyeyi almayın. Daha önce aldım ve kullandım. Kronik sorunlu. Gamepower klavyelerinden uzak durun. Yeni gördüm konuyu. Bu ürün fabrika çıkışı olarak sorunlu.
OMGdaha şimdi yeni bozuldu
Abi şu an warlocktan yazıyorum. Mekanik olduğu için sesi inanılmaz yüksek ve rahatsız ediyor beni açıkçası. Ailesiyle yaşayanlar gece kullanamaz imkansız. Ses diğer odaya kadar gidiyor.Bu akşam incehesap gaming gecesinde 310tl ye satışa çıkabilirGamepower Warlock Compact Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Warlock Compact Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Warlock Compact Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.273,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Zaman içerisinde müzik ses açma kısayolunun takılı kaldığını fark edeceksin. Sonrasında Ledler sönmeye başlayacak. Ek olarak belirttiğiniz gibi daktilodan daha fazla ses çıkartıyor. Ana Distribütörüne gönderdim, tamir edemediler, sıfır başka model gönderdiler. İnşallah sizin klavyeniz de arızalanmaz, klavye konusunda oldukça sınıfta kalan bir marka.Abi şu an warlocktan yazıyorum. Mekanik olduğu için sesi inanılmaz yüksek ve rahatsız ediyor beni açıkçası. Ailesiyle yaşayanlar gece kullanamaz imkansız. Ses diğer odaya kadar gidiyor.
Onun dışında okey