Neler Yeni

Öneri Sizce Bu Araba Alınır Mı?

kyagizzz

80+ Bronze
bu araçlarda güzel kaslı ve hoş duruyor zevk meselesi tabi f30 beğeniyorum ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

nakit para daha doğrusu TL elinde durdukça eriyor
Hocam istersen kredili alabilirsin. Dayimlarda su an var hem f30 hem f10. Tabi siz bilirsiniz. E92 lerde guzeldir. Ama şahsen onu alicagima 5.30 e60 alirim daha iyi

Firstmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ilkay berber
elimde bir miktar para vardı savaştan önce çevirsem mi çevirmesem mi karasız kaldım çevirmedim çevirsem param erimeyecekti en basiti :D

ARKADAŞLARIN ATTIKLARI GÜZEL KALİTELİ ARAÇLAR

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Kayra Suvar

DeH$et

80+ Silver
Golflerin de piyasası aşağı yukarı böyle. Ben olsam 116 yerine leon veya golf tercih ederdim çünkü daha yüksek model ve pek kalite kaybı olmaz. Tabi bmw ile aralarında fark olur ama aradaki yıl onu kapatır gibi.

Ben 116i yi normal bir araba biliyordum buyukmu?
Hyr ben Insignia için büyük dedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Kayra Suvar
Eşiniz için biraz büyük, uzun olabilir. Başka araba bakacağım sizin için.
Ben 116i yi normal bir araba biliyordum buyukmu
Golflerin de piyasası aşağı yukarı böyle. Ben olsam 116 yerine leon veya golf tercih ederdim çünkü daha yüksek model ve pek kalite kaybı olmaz. Tabi bmw ile aralarında fark olur ama aradaki yıl onu kapatır gibi.

Hyr ben Insignia için büyük dedim.
benide şimdi arada bıraktiniz aklimda leon mu bmw mi diye simdiden dusunmeye basladim

DeH$et

80+ Silver
benide şimdi arada bıraktiniz aklimda leon mu bmw mi diye simdiden dusunmeye basladim
Hocam bmw 116lara baktığım zmn belirttiğiniz fiyat aralığında 2012-2013 model ve yüksek kmli araçlar çıkıyor. Bu yüzden ben olsam 1.6tdi 2016-2017 veya bulabilirseniz, km takintiniz yoksa 2018 seat leon alırdım. Hem alacağınız araba 116dan daha dolu olacaktır büyük ihtimalle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Kayra Suvar
Hocam bmw 116lara baktığım zmn belirttiğiniz fiyat aralığında 2012-2013 model ve yüksek kmli araçlar çıkıyor. Bu yüzden ben olsam 1.6tdi 2016-2017 veya bulabilirseniz, km takintiniz yoksa 2018 seat leon alırdım. Hem alacağınız araba 116dan daha dolu olacaktır büyük ihtimalle.
Suan bir bmw buldum fiyati uygun km si 134.000 hemde sanroff ve bi xenon far li sport line kafami agritirmi

pejura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Can Eker
Arkadaşlar daha önce bmw sahibi olan bir kardeşiniz olarak yazıyorum. 10 yıl üzeri bmw'lerde masraflar ağır oluyor. Kaldırabilecekseniz alın. Aracın parasını ödeyince iş bitmiyor. Sonrasında her şey masrafa biniyor. Ww ailesinde ise audi'de dahil olmak üzere dsg şanzımanlar kronik sorunlu. Bu türkiye şartlarında ve ekonominin durumu ortada iken, daha uygun modellere bakabilirsiniz. Ama ben söylediklerini pek aldırmam illa bmw yada leon hangisini alayım dersen, ben gider leon alırdım. O araca sempatim olduğu için değil, her iki aracıda kullandım. Yukarıda bir arkadaşda opel önermiş. Astra'da kronik şanzıman sorunu vardı, ancak Insignia hakkında hiçbir bilgim yok, opel alınır mı dersen, bence kesinlikle alınır.

Top Bottom