myasin18
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 105
- İsim
- Yasin Aydın
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilgisayarlar
Merhaba dostum, bende şuan bmw 1.18 i m plus var 170 bglik versiyon 2014 model kullanıyorum aracı satacağım aynı zamanda merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin. yakıt verisi olarak 8-9 litre yakıyor kullanıma göre değişiyor .Merhaba ben bir bmw almak istiyorum butçemde kısıtlı en iyisi 1 serisi almak yenilerinden bahsetmiyorum eskilerinden 116d ler ucmuslar 118 lerden bahsetmiyorum bile en iyisi 116i ama paketler cok karmasik birinde sanruf varsa diyer paketinde sanruf yok ama geri gorus var ama benim baktigim paketler joy edition comfor urban line ve premium 2012-2013 arasi sizce Alınır mı? ve hangi paket daha ustun? Simdiden teşşekürler
Aynı zamanda Opel astra k 1.4 turbo dynamic kullandım , kronik debriyaj ve şanzıman problemi var servis değişim yapıyor garantiden ve sorun düzeliyor. donanım olarak 1.18 i m plus dan daha donanımlı bir araçtı. bmw gibi kaslı ve kuvvetli değil fakat o ayrı mesela.
1.4 tsi 2014 leon fr da kullandım ,
bmwyi bakımlı alırsan ve bilindik yerden alırsan herhangi bir problem olmuyor , bmw de ustan olması gerekli ve bilmen gerekli.
3ünün arasındaki farklara gelirsek.
Güven , kas , ve güçlü bir motor arıyorsan bmw tercihin olsun.
kas, ve güç arıyosan eğer Leon biraz daha karizmatiktir.
özellik ve güç arıyosan eğer opeli tercih etmelisin.
fakat Astra k kasa biraz tutulmadı . leon ise yeni nesil hondacı tayfanın aracı oldu çok hor kullanılıyor.
bmw ise biraz daha eski zengin tayfanın cocuklarının aracı oldu.
şuan bmwyi kullanıyorum görseli , dikkat çekmesi ve o gücü harika bir şey .
merak ettiklerin varsa sorabilirsin yardımcı olurum.
1.18i 2014 model Otomatik 8 ileri Leon 2014 model 1.4 tsi 140 manuel - opel 1.4 turbo 150 bg manuel di.
Yılda 10.000 km den fazla yapıyorsanız eğer dizel tercih edin , ama yok 10 - 15 bin km yapıyorsanız benzinden şaşmayın bakımı daha hafiftir.
3 Aracında Fotoğrafını koydum .
3 Araçta serisinin en ful donanıma sahip aracı.
M Plus- Dynamic - Fr
Ekler
Son düzenleme: