Neler Yeni

Öneri Sizce Bu Araba Alınır Mı?

myasin18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Yasin Aydın
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayarlar
Merhaba ben bir bmw almak istiyorum butçemde kısıtlı en iyisi 1 serisi almak yenilerinden bahsetmiyorum eskilerinden 116d ler ucmuslar 118 lerden bahsetmiyorum bile en iyisi 116i ama paketler cok karmasik birinde sanruf varsa diyer paketinde sanruf yok ama geri gorus var ama benim baktigim paketler joy edition comfor urban line ve premium 2012-2013 arasi sizce Alınır mı? ve hangi paket daha ustun? Simdiden teşşekürler
Merhaba dostum, bende şuan bmw 1.18 i m plus var 170 bglik versiyon 2014 model kullanıyorum aracı satacağım aynı zamanda merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin. yakıt verisi olarak 8-9 litre yakıyor kullanıma göre değişiyor .
Aynı zamanda Opel astra k 1.4 turbo dynamic kullandım , kronik debriyaj ve şanzıman problemi var servis değişim yapıyor garantiden ve sorun düzeliyor. donanım olarak 1.18 i m plus dan daha donanımlı bir araçtı. bmw gibi kaslı ve kuvvetli değil fakat o ayrı mesela.
1.4 tsi 2014 leon fr da kullandım ,
bmwyi bakımlı alırsan ve bilindik yerden alırsan herhangi bir problem olmuyor , bmw de ustan olması gerekli ve bilmen gerekli.
3ünün arasındaki farklara gelirsek.
Güven , kas , ve güçlü bir motor arıyorsan bmw tercihin olsun.
kas, ve güç arıyosan eğer Leon biraz daha karizmatiktir.
özellik ve güç arıyosan eğer opeli tercih etmelisin.
fakat Astra k kasa biraz tutulmadı . leon ise yeni nesil hondacı tayfanın aracı oldu çok hor kullanılıyor.
bmw ise biraz daha eski zengin tayfanın cocuklarının aracı oldu.
şuan bmwyi kullanıyorum görseli , dikkat çekmesi ve o gücü harika bir şey .
merak ettiklerin varsa sorabilirsin yardımcı olurum.
1.18i 2014 model Otomatik 8 ileri Leon 2014 model 1.4 tsi 140 manuel - opel 1.4 turbo 150 bg manuel di.
Yılda 10.000 km den fazla yapıyorsanız eğer dizel tercih edin , ama yok 10 - 15 bin km yapıyorsanız benzinden şaşmayın bakımı daha hafiftir.
3 Aracında Fotoğrafını koydum .
3 Araçta serisinin en ful donanıma sahip aracı.
M Plus- Dynamic - Fr

Ekler

• Ön Sağ.JPG
    Ön Sağ.JPG
    4.4 MB · Hit: 61
  • IMG_20210614_190030.jpg
    IMG_20210614_190030.jpg
    2.3 MB · Hit: 52
  • 110024548_1697083053793338_556965485928198033_n.jpg
    110024548_1697083053793338_556965485928198033_n.jpg
    280.3 KB · Hit: 59
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Kayra Suvar
Arkadaşlar daha önce bmw sahibi olan bir kardeşiniz olarak yazıyorum. 10 yıl üzeri bmw'lerde masraflar ağır oluyor. Kaldırabilecekseniz alın. Aracın parasını ödeyince iş bitmiyor. Sonrasında her şey masrafa biniyor. Ww ailesinde ise audi'de dahil olmak üzere dsg şanzımanlar kronik sorunlu. Bu türkiye şartlarında ve ekonominin durumu ortada iken, daha uygun modellere bakabilirsiniz. Ama ben söylediklerini pek aldırmam illa bmw yada leon hangisini alayım dersen, ben gider leon alırdım. O araca sempatim olduğu için değil, her iki aracıda kullandım. Yukarıda bir arkadaşda opel önermiş. Astra'da kronik şanzıman sorunu vardı, ancak Insignia hakkında hiçbir bilgim yok, opel alınır mı dersen, bence kesinlikle alınır.
Yani masraflarida beni biraz tedirgin etti ama ben deil karim kullanacak ben de zaten bir 3serisi var yani hem ben hemde esim bmw kullanalim burazda havasi olsun diye 116i tercihimdi guc aramiyorum guvenlikli olsun saglam olsun diyorum bunun icin bmw sadece masraflari fazlami ?

DeH$et

80+ Silver
Suan bir bmw buldum fiyati uygun km si 134.000 hemde sanroff ve bi xenon far li sport line kafami agritirmi
Kullanıcıları bilgileri daha önemli
Arkadaşlar daha önce bmw sahibi olan bir kardeşiniz olarak yazıyorum. 10 yıl üzeri bmw'lerde masraflar ağır oluyor. Kaldırabilecekseniz alın. Aracın parasını ödeyince iş bitmiyor. Sonrasında her şey masrafa biniyor. Ww ailesinde ise audi'de dahil olmak üzere dsg şanzımanlar kronik sorunlu. Bu türkiye şartlarında ve ekonominin durumu ortada iken, daha uygun modellere bakabilirsiniz. Ama ben söylediklerini pek aldırmam illa bmw yada leon hangisini alayım dersen, ben gider leon alırdım. O araca sempatim olduğu için değil, her iki aracıda kullandım. Yukarıda bir arkadaşda opel önermiş. Astra'da kronik şanzıman sorunu vardı, ancak Insignia hakkında hiçbir bilgim yok, opel alınır mı dersen, bence kesinlikle alınır.

Merhaba dostum, bende şuan bmw 1.18 i m plus var 170 bglik versiyon 2014 model kullanıyorum aracı satacağım aynı zamanda merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin. yakıt verisi olarak 8-9 litre yakıyor kullanıma göre değişiyor .
Aynı zamanda Opel astra k 1.4 turbo dynamic kullandım , kronik debriyaj ve şanzıman problemi var servis değişim yapıyor garantiden ve sorun düzeliyor. donanım olarak 1.18 i m plus dan daha donanımlı bir araçtı. bmw gibi kaslı ve kuvvetli değil fakat o ayrı mesela.
1.4 tsi 2014 leon fr da kullandım ,
bmwyi bakımlı alırsan ve bilindik yerden alırsan herhangi bir problem olmuyor , bmw de ustan olması gerekli ve bilmen gerekli. ben aracı aldığımda açık konuşayım conta yanıkmış. 47 bin lira masraf ettim 1000 km rodajını yeni dolduruyorum henüz allaha şükür hiçbir derdim sıkıntım kalmadı , bütün ağır bakımı herşeyini yaptım ne bir kusuru kaldı nede birşeyi.
3ünün arasındaki farklara gelirsek.
Güven , kas , ve güçlü bir motor arıyorsan bmw tercihin olsun.
kas, ve güç arıyosan eğer Leon biraz daha karizmatiktir.
özellik ve güç arıyosan eğer opeli tercih etmelisin.
fakat Astra k kasa biraz tutulmadı . leon ise yeni nesil hondacı tayfanın aracı oldu çok hor kullanılıyor.
bmw ise biraz daha eski zengin tayfanın cocuklarının aracı oldu.
şuan bmwyi kullanıyorum görseli , dikkat çekmesi ve o gücü harika bir şey .
merak ettiklerin varsa sorabilirsin yardımcı olurum.
1.18i 2014 model Otomatik 8 ileri Leon 2014 model 1.4 tsi 140 manuel - opel 1.4 turbo 150 bg manuel di.
Yılda 10.000 km den fazla yapıyorsanız eğer dizel tercih edin , ama yok 10 - 15 bin km yapıyorsanız benzinden şaşmayın bakımı daha hafiftir.
3 Aracında Fotoğrafını koydum .
3 Araçta serisinin en ful donanıma sahip aracı.
M Plus- Dynamic - Fr

myasin18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Yasin Aydın
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayarlar
Yani masraflarida beni biraz tedirgin etti ama ben deil karim kullanacak ben de zaten bir 3serisi var yani hem ben hemde esim bmw kullanalim burazda havasi olsun diye 116i tercihimdi guc aramiyorum guvenlikli olsun saglam olsun diyorum bunun icin bmw sadece masraflari fazlami ?
şöyle anlatayım size 116 i güç olarak düşüktür ve biraz daha satışı yavaş motor 3 silindir olduğu için sıkıntılı bulunuyor , 118 i daha güçlü düşük devirlerde daha iyi olduğu için yakıt tüketimi daha az, bayan kullanıcaksa pek bi masrafı çıkmaz, bu arabaları genelde yanlamak yok lastik yakmak gibi saçma ***** işlerde kullanıyorlar o yüzden tehlikeli , ben dediğim gibi aracı aldım korktum , gittim contayı değiştirdim silindir kapağını değiştirdim adeta sıfır gibi motorum şuan gönül rahatlığıyla biniyorum , babam'da kullanıyor bende hiçbir sorun sıkıntı yaşamadım, tavsiyem güçlü motordur. önemli olan bmw'de bakımdır bmw kız gibi bir şey istediğin'de yapıcaksın yapmazsan trip atar sana büyük sorunlar çıkarır , ama sen ona her istediği verir ve bakarsan oda sen düşssende yanında olur. tekrar tekrar söylüyorum eğer bakımsız , hor kullanılmış ergenliğini tamamlamış babasının parasını çarçur etmek için kullandıysa o arabadan hayır gelmez.
ayrıyetten bmw alıcaksanız eğer paketleri önemli . m plus , m sport gibi boş paket bmwye binerseniz keyif alamazsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Kayra Suvar
şöyle anlatayım size 116 i güç olarak düşüktür ve biraz daha satışı yavaş motor 3 silindir olduğu için sıkıntılı bulunuyor , 118 i daha güçlü düşük devirlerde daha iyi olduğu için yakıt tüketimi daha az, bayan kullanıcaksa pek bi masrafı çıkmaz, bu arabaları genelde yanlamak yok lastik yakmak gibi saçma ***** işlerde kullanıyorlar o yüzden tehlikeli , ben dediğim gibi aracı aldım korktum , gittim contayı değiştirdim silindir kapağını değiştirdim adeta sıfır gibi motorum şuan gönül rahatlığıyla biniyorum , babam'da kullanıyor bende hiçbir sorun sıkıntı yaşamadım, tavsiyem güçlü motordur. önemli olan bmw'de bakımdır bmw kız gibi bir şey istediğin'de yapıcaksın yapmazsan trip atar sana büyük sorunlar çıkarır , ama sen ona her istediği verir ve bakarsan oda sen düşssende yanında olur. tekrar tekrar söylüyorum eğer bakımsız , hor kullanılmış ergenliğini tamamlamış babasının parasını çarçur etmek için kullandıysa o arabadan hayır gelmez.
ayrıyetten bmw alıcaksanız eğer paketleri önemli . m plus , m sport gibi boş paket bmwye binerseniz keyif alamazsınız.
Yani 118i benim aradigim fiyata temiz yok 400.000 den basliyor onun icin 116i ve sportline buldum paketi bosmu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani 118i benim aradigim fiyata temiz yok 400.000 den basliyor onun icin 116i ve sportline buldum paketi bosmu ?
Tabi ben arabyi aldigimda nbt ekran ve direksiyon m degisturmeyi planliyorum

Son düzenleme:

myasin18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Yasin Aydın
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayarlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabi ben arabyi aldigimda nbt ekran ve direksiyon m degisturmeyi planliyorum
nbt ve direksiyon m yaptığınızda araba otomatikmen 400 üzerine çıkar size öyle söyleyim :D,
ben aracı satacağım yazın bana özelden uyarsa size vereyim. sportline da boş değil yeterli olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Kayra Suvar
nbt ve direksiyon m yaptığınızda araba otomatikmen 400 üzerine çıkar size öyle söyleyim :D,
ben aracı satacağım yazın bana özelden uyarsa size vereyim. sportline da boş değil yeterli olur
Yanliz ben simdi deil boyle ekim kasim gibi alacagim simdiden hangisi almaliyim diye soruyorum ama size uyarsa ozelden yazayim

myasin18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Yasin Aydın
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayarlar
Yanliz ben simdi deil boyle ekim kasim gibi alacagim simdiden hangisi almaliyim diye soruyorum ama size uyarsa ozelden yazayim
Ekim kasıma bu fiyatlara bile sanırım bulamazsınız. çünkü beklenene göre nisan gibi tekrar artacak piyasa, siz dediğim gibi herhangi bir ihtiyacınız öğrenmek istediğiniz bir şey olur bana yazın danışın yardımcı olurum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Kayra Suvar
Ekim kasıma bu fiyatlara bile sanırım bulamazsınız. çünkü beklenene göre nisan gibi tekrar artacak piyasa, siz dediğim gibi herhangi bir ihtiyacınız öğrenmek istediğiniz bir şey olur bana yazın danışın yardımcı olurum.
Tesekkutler

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
1.16i modelinin motoru 3 silindir değildir. 4 silindirdir.
Bu arada arabada hiç bir sorun yokken neden conta , silindir kapağı değiştirdiniz? Boşuna masraf yapmışsınız.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben kesinlikle yukarı da atılan leonu öneririm.
Gerek 1.4 tsi motoru olsun gerek 1.6 tdi motoru olsun ağır sorunları masrafları yok.
Zaten bu paraya alınacak leon da eski olmayacağı için donanımlı da oluyor.
Ne kadar güçsüz de olsa arkadan itişli bir araba olması ve prestiji olması nedeniyle bmwler çoğu araba sürmeyi bilmeyen arkadaşın altında çöp oldu. 1 serisi diye bir şey yapamazlar demeyin yeterince kıvrak ve oturaklı bir araba. Arkadan itişli olması nedeniyle de 3 serisi alamayana alternatif oluyor.
Bu paralara düşük model yüksek kilometreli ve her özelliğe +10.000 katılan bir araç tercih etmezdim. Yapacağın yola bağlı benzinli veya dizel bir leon al kafan rahat olsun.
Dsg sorunlu diye takılma. Çoğu yeni modelinde sorun görmedim .
https://otopark.com/forum/threads/dsg-sorunu-devam-ediyor-mu.7963/
2018 yılında açılan bir konu ve gayet güzel açıklanmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Kayra Suvar
Ben kesinlikle yukarı da atılan leonu öneririm.
Gerek 1.4 tsi motoru olsun gerek 1.6 tdi motoru olsun ağır sorunları masrafları yok.
Zaten bu paraya alınacak leon da eski olmayacağı için donanımlı da oluyor.
Ne kadar güçsüz de olsa arkadan itişli bir araba olması ve prestiji olması nedeniyle bmwler çoğu araba sürmeyi bilmeyen arkadaşın altında çöp oldu. 1 serisi diye bir şey yapamazlar demeyin yeterince kıvrak ve oturaklı bir araba. Arkadan itişli olması nedeniyle de 3 serisi alamayana alternatif oluyor.
Bu paralara düşük model yüksek kilometreli ve her özelliğe +10.000 katılan bir araç tercih etmezdim. Yapacağın yola bağlı benzinli veya dizel bir leon al kafan rahat olsun.
Dsg sorunlu diye takılma. Çoğu yeni modelinde sorun görmedim .
https://otopark.com/forum/threads/dsg-sorunu-devam-ediyor-mu.7963/
2018 yılında açılan bir konu ve gayet güzel açıklanmış.
Yani demek istediginiz attigim araba alinmazmi onun yerine leon mu almaliyim yani ben kullanmicam esim kullanacak

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yani demek istediginiz attigim araba alinmazmi onun yerine leon mu almaliyim yani ben kullanmicam esim kullanacak
Hocam alınmaz demiyorum alınır. Bence leon daha mantıklı diyorum. Hem daha yeni hem daha donanımlı.
Bu yüzden daha mantıklı zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,453
Üyeler
165,997
Son üye
Babapirolardanbirisi
Top Bottom