Arama sonuçları: *

1. aerendil

2 Senede 70 bin km yapmış araba alınır mı ?

Peki 2020 model 70k kilometre mi 2022 model 70k kilometre mi ?
  2. aerendil

Sen böyle söyleyince mantıklı geldi de işte nasıl kullanıldığını da bilmiyoz ki sıkıntılı iş ya
  3. aerendil

Kanka araç iyi zaten belirtmeme nedenim insanların markayı bilmeden alma demesini istemememdi. Arabanın motoru şanzımanı malzemesi kaliteli ama 2 senede 70 bin km sorun çıkarır mı bilmiyorum.
  4. aerendil

Japon değil kore kanka ssangyong 1723655389 Aynen
  5. aerendil

Ssangyong korando
  6. aerendil

Turbo benzinli motorların ömrü ne kadar oluyor ortalama biliyor musunuz ? alıp senelerce binmeyi düşünüyorum çünkü.
  7. aerendil

Bi tane araç buldum 2022 model 1.5 Turbo benzinli Otomatik tork konvertörlü şanzımanı var. Sizce alınır mı ? Kısa sürede yüksek km yapması bir sorun yaratır mı ?
  8. aerendil

900TL Kulaküstü Kulaklık Önerisi

Ses kalitesi, mikrofonu, malzeme kalitesi çok başarılı uzun kullanım sonucu ne olur bilmiyorum ben memnun kaldım.
  9. aerendil

Evet özellikleri oldukça iyi fakat beni endişelendiren malzeme kalitesi ve kullanım ömrü F.r.e.q serisi kulaklıkları kırılıyormuş hep o yüzden biraz çekindim. Uzun kullanım sonucu ne olur bilmiyorum riske girip aldım inşallah pişman olmam incelemesini de yapacağım zaten.
  10. aerendil

hocam o kulaklığın incelemesi doğru düzgün yok güvenemiyorum o yüzden. İyi bir kulaklık olduğuna emin misiniz ?
  11. aerendil

🔥İndirim Mad Catz THe Authentic PILOT 5 Gaming Kulaklık - 1090 TL

Şu kulaklığı alan eden hiç mi yok arkadaş güzel bir yorum görsem direkt alacağım.
  12. aerendil

🔥İndirim Mad Catz THe Authentic PILOT 5 Gaming Kulaklık - 1090 TL

Hocam yurt dışında 55 dolarlık bir ürün. Orjinal mi bu attığınız ?
  13. aerendil

itemino.com güvenilir mi ?

Burası ucuz olduğu için Valorant VP almak istiyorum fakat daha önce hiç duymadım. 500 lira üstüne kutu da veriyormuş içeriğini bilen biri söylerse sevinirim.
  14. aerendil

Klasgame'den valorant hesabı alınır mı ?

kanka öyle de çok pahalı oluyor ya ortalama bir skine 200 lira veresim gelmiyor hiç.
  15. aerendil

kayıtlı kullanıcıdan kastınız nedir acaba nasıl anlaşılıyor ?
  16. aerendil

Klasgame'den valorant hesabı almak istiyorum fakat satıcı hesabı daha sonra ilk maille geri alırsa klasgame'in satıcıya bir yaptırımı oluyor mu ?
  17. aerendil

witcher 3 blood wine dlc

Vallahi 5 sene önce oynadım çoğu şey aklımda hala unutmadım unutsam keşke.
  18. aerendil

En fazla 500 Tl'ye oyuncu kulaklığı önerisi

https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-gaming-kulaklik_u11125 Hocam 600 yapabilirseniz çok güzel bir model alıp da olumsuz yorum yapana rastlamadım.
  19. aerendil

witcher 3 blood wine dlc

Skellige kanka hiç unutmam nedense :D
  20. aerendil

witcher 3 blood wine dlc

Sanırım belirli bir yere geldikten sonra gidilebiliyor oyunu bitirmenize gerek yok başlar başlamaz gidilmiyor
Top Bottom