Turbo benzinli motorların ömrü ne kadar oluyor ortalama biliyor musunuz ? alıp senelerce binmeyi düşünüyorum çünkü.Binen insan gibi bindiyse Çakıra çukura dikkat ettiyse bakımlarını aksatmadiysa motor iyi durumdaysa alınır
Araba ne?Turbo benzinli motorların ömrü ne kadar oluyor ortalama biliyor musunuz ? alıp senelerce binmeyi düşünüyorum çünkü.
Çok aga bakımlı olsa bile fazlaBi tane araç buldum 2022 model 1.5 Turbo benzinli Otomatik tork konvertörlü şanzımanı var. Sizce alınır mı ? Kısa sürede yüksek km yapması bir sorun yaratır mı ?
benim araba 4 yaşında 130 binde saat gibi maşallah hiç bir şeyi yok ama benim ki uzun yolda kullanıldı mahalledeki jotun bayi müdürnden aldım ben adam iş görüşmesi için sürekli istanbul-kayseri istanbul-ankara arası gidip geldiği için oldu o araların yolları da çok güzel zaten o yüzden kaçırmadım aldım böyle benimkisi gibi bir şeyse alınır yoksa bilemiyorumBi tane araç buldum 2022 model 1.5 Turbo benzinli Otomatik tork konvertörlü şanzımanı var. Sizce alınır mı ? Kısa sürede yüksek km yapması bir sorun yaratır mı ?
hocam araba binmek için vardır alıp garaja çekmek için değil sıfır alıp 20 senede 100 bin binecekseniz araba falan almayın yaptığınız masrafa değmezArabanın bakımları yapılmış mı ?
2 senede çok sürmüş. 100km yapar neredeyse günlük.