Neler Yeni

2 Senede 70 bin km yapmış araba alınır mı ?

Reindi

80+ Silver
hocam araba binmek için vardır alıp garaja çekmek için değil sıfır alıp 20 senede 100 bin binecekseniz araba falan almayın yaptığınız masrafa değmez
benim bir tanıdık mesela 2000 de sıfır corolla aldı 120 binde arabası 24 senede 100 bin binmiş alma abicim o zaman Allah aşkına

Bünyamina

80+ Platinum
hocam araba binmek için vardır alıp garaja çekmek için değil sıfır alıp 20 senede 100 bin binecekseniz araba falan almayın yaptığınız masrafa değmez
Sıradan bir kullanıcıya göre söylüyorum ben bunu. İşi varsa sağa sola gidiyorsa normal.

Reindi

80+ Silver
Sıradan bir kullanıcıya göre söylüyorum ben bunu. İşi varsa sağa sola gidiyorsa normal.
hocam sıradan kullanıcı içinde fazla değil bence bir karşıya geçip gelseniz 50-60 km yol var hele arkadaş yazmamış ama araba japonsa ama japonlarda genelde turbolu araba fazla yok japonlar için 70 bin sayı sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam sıradan kullanıcı içinde fazla değil bence bir karşıya geçip gelseniz 50-60 km yol var hele arkadaş yazmamış ama araba japonsa ama japonlarda genelde turbolu araba fazla yok japonlar için 70 bin sayı sadece
e benim araba corolla 2020 4 yaşında ortalama 130 binde hiç bir şeyide yok 1 milyona kadarda gider hybrid sistem dayanmasa bile

Palo DAYI 👑

80+ Gold

aerendil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
yiğit aslan

e benim araba corolla 2020 4 yaşında ortalama 130 binde hiç bir şeyide yok 1 milyona kadarda gider hybrid sistem dayanmasa bile
Japon değil kore kanka ssangyong

Aynen

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Japon değil kore kanka ssangyong

Aynen
valla bılemedım ya ben aracı ılk defa duydum gordum yorrum yapıpıta yanılıtmıyım az parada degıl

aerendil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
yiğit aslan
valla bılemedım ya ben aracı ılk defa duydum gordum yorrum yapıpıta yanılıtmıyım az parada degıl
Kanka araç iyi zaten belirtmeme nedenim insanların markayı bilmeden alma demesini istemememdi. Arabanın motoru şanzımanı malzemesi kaliteli ama 2 senede 70 bin km sorun çıkarır mı bilmiyorum.

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Attila Alpaslan
2 senede 70bin km demek günde 95km falan, bakılırsa fazla değil. Eski okulum 40km falan uzaktaydı, sadece sabah-akşam git gel 80km oluyor zaten, 5 km oraya buraya gitti desen tatillerde şehirdışına çıktıysa falan normal bana kalırsa. Nasıl kullanıldığına bağlı.

aerendil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
yiğit aslan
2 senede 70bin km demek günde 95km falan, bakılırsa fazla değil. Eski okulum 40km falan uzaktaydı, sadece sabah-akşam git gel 80km oluyor zaten, 5 km oraya buraya gitti desen tatillerde şehirdışına çıktıysa falan normal bana kalırsa. Nasıl kullanıldığına bağlı.
Sen böyle söyleyince mantıklı geldi de işte nasıl kullanıldığını da bilmiyoz ki sıkıntılı iş ya

Bünyamina

80+ Platinum
Kanka araç iyi zaten belirtmeme nedenim insanların markayı bilmeden alma demesini istemememdi. Arabanın motoru şanzımanı malzemesi kaliteli ama 2 senede 70 bin km sorun çıkarır mı bilmiyorum.
Herkese mantıklı gelen durumlar arabalar olabilir. Ben böyle bir şey almam sen alabilirsin ama bu mantıksız olduğu anlamına gelmez. Sen beğendiysen git sorgula araştır alabilirsin.
Sıfır bayiden 2024 1.4 i20 benzin oto alırım ben bu paraya. Mesela yani herkesin düşüncesi farklı. En mantıklısını araştırıp hoşuna gideni alırsın.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Volkan
Bi tane araç buldum 2022 model 1.5 Turbo benzinli Otomatik tork konvertörlü şanzımanı var. Sizce alınır mı ? Kısa sürede yüksek km yapması bir sorun yaratır mı ?
ideali 45 55 km arası olması lazım ama... yanlışım yoksa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,606
Üyeler
164,344
Son üye
Encorre_
Top Bottom