şahin doğan
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 12,255
Attım.eğer bulabilirsen ilan nosu beklerim
Attım.eğer bulabilirsen ilan nosu beklerim
hep m sport bakıyordum bu paketin artısı eksisi nedir m sporta göre
Ön arka tampon, marşpiyel, direksiyon, jant. Attığım araçta zaten M direksiyon var. Dediğim gibi 20-40K KM fazla olsun 3.20 olsun.hep m sport bakıyordum bu paketin artısı eksisi nedir m sporta göre
Ön arka tampon, marşpiyel, direksiyon, jant. Attığım araçta zaten M direksiyon var. Dediğim gibi 20-40K KM fazla olsun 3.20
Aracın zincir değişimi dışında bir sorunu olmaz kronik olarak. Zincir değişimi yapılmış bir araç alırsan hiç masrafı olmaz ama araba bu her zaman sıkıntı çıkartabilir, özellikle bmwMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peki 3.20d de 125 km de alsam bir sorun yaşar mıyım 20-25 bin km binsem
anladım ustam sağ olasınAracın zincir değişimi dışında bir sorunu olmaz kronik olarak. Zincir değişimi yapılmış bir araç alırsan hiç masrafı olmaz ama araba bu her zaman sıkıntı çıkartabilir, özellikle bmw
standart ve techno plushtan dolu mudur luxuryÖn arka tampon, marşpiyel, direksiyon, jant. Attığım araçta zaten M direksiyon var. Dediğim gibi 20-40K KM fazla olsun 3.20 olsun.
duruşu vs güzel ama 1.6 bir BMW için performansı üzer ayrıca bir BMW her zaman masraf açma potansiyeline sahiptirsorduğum 3.16i sahipleri çamurdan olsun bmw olsun diyerek almam gerektiğini söylüyorlar araç 100 bin km de neden alınmaz
Bakımları zamanında yapılan ve düzgün kullanılan bir araba nadiren öngörülemeyen arıza çıkarır. Her parçanın kullanım ömrü öngörülebilir. Parçaları ve bakım ücretleri pahalı. Ama bakıma da her 15.000 km de gider. Başkalarını dinleme. Gönlünü dinle.bazı kişiler siz gibi aracın temziliğine dayanaraktan net olarak almamı tavsiye ederken bir kısmı da asla diyorlar kafamı karıştı
araç çok hoşuma gitti 15-20 bin binmeyi düşünüyorum bu km de arıza çıkarır mı diye düşünüyorum sadece direkt alacağım yoksa