100 bin km de 2014 bmw 3.16i alınır mı

hep m sport bakıyordum bu paketin artısı eksisi nedir m sporta göre
Ön arka tampon, marşpiyel, direksiyon, jant. Attığım araçta zaten M direksiyon var. Dediğim gibi 20-40K KM fazla olsun 3.20 olsun.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki 3.20d de 125 km de alsam bir sorun yaşar mıyım 20-25 bin km binsem
Aracın zincir değişimi dışında bir sorunu olmaz kronik olarak. Zincir değişimi yapılmış bir araç alırsan hiç masrafı olmaz ama araba bu her zaman sıkıntı çıkartabilir, özellikle bmw

Aracın zincir değişimi dışında bir sorunu olmaz kronik olarak. Zincir değişimi yapılmış bir araç alırsan hiç masrafı olmaz ama araba bu her zaman sıkıntı çıkartabilir, özellikle bmw
anladım ustam sağ olasın

Ön arka tampon, marşpiyel, direksiyon, jant. Attığım araçta zaten M direksiyon var. Dediğim gibi 20-40K KM fazla olsun 3.20 olsun.
standart ve techno plushtan dolu mudur luxury

sorduğum 3.16i sahipleri çamurdan olsun bmw olsun diyerek almam gerektiğini söylüyorlar araç 100 bin km de neden alınmaz
duruşu vs güzel ama 1.6 bir BMW için performansı üzer ayrıca bir BMW her zaman masraf açma potansiyeline sahiptir

bazı kişiler siz gibi aracın temziliğine dayanaraktan net olarak almamı tavsiye ederken bir kısmı da asla diyorlar kafamı karıştı
araç çok hoşuma gitti 15-20 bin binmeyi düşünüyorum bu km de arıza çıkarır mı diye düşünüyorum sadece direkt alacağım yoksa
Bakımları zamanında yapılan ve düzgün kullanılan bir araba nadiren öngörülemeyen arıza çıkarır. Her parçanın kullanım ömrü öngörülebilir. Parçaları ve bakım ücretleri pahalı. Ama bakıma da her 15.000 km de gider. Başkalarını dinleme. Gönlünü dinle.

316 BMW'nin motoru, model yılına göre 115, 136 veya 170 Beygir. Motoru üzer diyenler muhtemelen araç sahibi bile değiller.

Bu arada bazı 320 BMW'lerin motoru Peugeot'tan mış. Hangileri bilmiyorum. Uzak durulması gerekenler onlar.

Son düzenleme:
Parası kesinlikle fazla. 2014 11 yaşında arac M sport olması bir etken değil çünkü sadece tamponlar farklı. LCİ Kasa bakmanı tavsiye ederim lci kasa daha teknolojik geldi.

320ied ya da 318i bak2015 sonrası o paraya 316i satan adam cakalın tekidir

17 model araba ve LCİ kasa. Lci kasa hem önceki kasaya göre ciddi derece de güclendirildi daha sağlam hem bazı teknolojik detaylar eklenildi

Geri