Seat Leon 1.4 EcoTSI FR alınır mı?

3. Senem, fazlasıyla memnunum.
Performansı çok iyi.o performansa yakıtı hiç bişey değil. Havalar da ısınınca s.içinde 5 li rakamları bile görmeye başladım. Kışın bile bir depo ile s.içi 740 km yapmıştım.
Tek eksisi süspansiyon sert. Onu da bozuk yolda geçerken hissediyorsunuz. Kırk yılda bir böyle bir şey denk geliyor "ya yumuşak bir araba olsaydı keşke " diyorum. Ama %90 iyi ki bu arabaya biniyorum diyorum.hele uzun yolda yüksek hızla girdiğim virajlarda araçta gram yatma olmayınca iyi ki süspansiyonlar böyle diyorum.tavsiye ederim yani. Pişman olmazsınız .

3. Senem, fazlasıyla memnunum.
Performansı çok iyi.o performansa yakıtı hiç bişey değil. Havalar da ısınınca s.içinde 5 li rakamları bile görmeye başladım. Kışın bile bir depo ile s.içi 740 km yapmıştım.
Tek eksisi süspansiyon sert. Onu da bozuk yolda geçerken hissediyorsunuz. Kırk yılda bir böyle bir şey denk geliyor "ya yumuşak bir araba olsaydı keşke " diyorum. Ama %90 iyi ki bu arabaya biniyorum diyorum.hele uzun yolda yüksek hızla girdiğim virajlarda araçta gram yatma olmayınca iyi ki süspansiyonlar böyle diyorum.tavsiye ederim yani. Pişman olmazsınız .
İşte araba zaten güzel de amacım hani bu konuştugum araba hakkında bilgi almak. KM, yazılım dsg falan filan dıkıntı olur mu?

Yazılım stage 1 mi? Stage 1 ise pek sorun olacağını sanmam ama DSG sıkıntı olabilir bakımı zamanında yapılmadıysa.

Son düzenleme:
Leon şu şekilde şuan yazılımlı bir de dsgden uzak dur

1757013216248.webp

Honda civic 1.5 vtec turbo al şanzıman korkun olmaz, hatback tarzı istiyorsan rs paketine bak

Selamlar, bir tanıdıgımda Seat Leon 1.4 EcoTSI FR var, araba 165.000 km, 2015 model, Değişensiz, Kaput boyalı bir de sağ kapıda lokal toplam 1.5 boya var, araba kırmızı ve yapılı güzel duruyor yani kozmetik olarak para istemeyen bir araba tam yapılı, araçta yazılım varmış 180bg şu an. Yazılım benim işime gelir eğlenceli olur ama Tek korkum 165binde, DSG şanzıman ve yazıllım sıkıntı yaratır mı? Fiyat 1.2milyon istedi. Bana emsallerine göre çok çok uygun geldi. Bu fiyatlara baya boyalı arabalar bulunuyor. Ne düşünüyorsunuz? Ayrıca bana bu araç 8-9 aylık lazım yani bu kadar idare etse yeterli
1.4 motor 180 bg yi kolay kaldırmaz araçta km de var 200 gibi sorun yaşatbilir alıcaksan ellenmemiş alman ileride daha iyi olur

Yazılım motoru illaki yıpratır.Hem bu paraya daha iyi arabalar alabilirsin.Hem arkadaşomı tanırsın nasıl kullanıyor?Yazılım atmışsa hor kullanır tahminimce.Sıkıntı çıkarabilir ilerde.

Yazılım motoru illaki yıpratır.Hem bu paraya daha iyi arabalar alabilirsin.Hem arkadaşomı tanırsın nasıl kullanıyor?Yazılım atmışsa hor kullanır tahminimce.Sıkıntı çıkarabilir ilerde.
Büyük ihtimal son ses caddede kafelerin önünde gezmiş rengi kırmızıysa tam olur

Geri