Neler Yeni

En fazla 500 Tl'ye oyuncu kulaklığı önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Yunus Emre
Bütçe
500
Merhaba arkadaşlar şuan kullandığım kulaklık yıpranmaya ve sesleri cızırdalaşmaya başladığı için yeni kulak üstü kulaklık arıyorum. Kulaklıkta olacak özellik olarak 7.1 olsa sesler kaliteli ve canlı olsa iyi olur, rgb led ve hz,frekans olaylarıyla ilgilenmiyorum güzel bir şey önericeğinizi düşünüyorum. Marka olarak Rampage,Piranha ve Polosmart tarzı olmasa iyi olur önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Merhaba arkadaşlar şuan kullandığım kulaklık yıpranmaya ve sesleri cızırdalaşmaya başladığı için yeni kulak üstü kulaklık arıyorum. Kulaklıkta olacak özellik olarak 7.1 olsa sesler kaliteli ve canlı olsa iyi olur, rgb led ve hz,frekans olaylarıyla ilgilenmiyorum güzel bir şey önericeğinizi düşünüyorum. Marka olarak Rampage,Piranha ve Polosmart tarzı olmasa iyi olur önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
benim gamepower luna da tek taraftan ses vermeye başladı
kabloyla oynayınca geliyor ama yine gidebiliyor
konuyu takip ettim 400e de önerirseniz güzel olur

aerendil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
yiğit aslan
Hocam 600 yapabilirseniz çok güzel bir model alıp da olumsuz yorum yapana rastlamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Yunus Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 600 yapabilirseniz çok güzel bir model alıp da olumsuz yorum yapana rastlamadım.
Hocam peki Razer Kraken X mi daha iyi yoksa bu mu? Birde bu kulaklık hakkında yorumlarınız nedir?

NotGonna

80+ Bronze

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri