Arama sonuçları: *

1. Dødens

Bu yüzden hacklenir miyim+?

Büyük ihtimalle o kartın sahibi o değil hocam çalıntı kart olma ihtimali çok yüksek ayrıca başka oyunlardada kullanmanız iyi olmamış bence hackleyemez ama kart sahibi suç duyurusunda bulunursa sonuç kötü olabilir
  2. Dødens

İnternet sağlayıcı önerisi

6 civarı hocam
  3. Dødens

İnternet sağlayıcı önerisi

millenicom kullanıyorum 100mbps ethernetle 94 rahat görüyorum valoda 25 anca oluyor belki superonline altyapısında olduğum içindir ama çok sorunum olmadı ama türk telekom altyapısındaki arkadaşlarda elbet vardır sor derim milleniyi öneririm davet kodum 1 ay sana bedava 1 ay bana E2DE7762
  4. Dødens

İtem Satış Parayı Çekemiyorum

yapman gerekiyor ki parayı çekebilesin 😁
  5. Dødens

Amazon 25 tl ye öneri yaparmısınız

bende zaten 26 tllik öneride bulundum 25 tllik öneri demiş arkadaş :) bende biliyorum 75 tl ye 25 tl kod olduğunu
  6. Dødens

steam hesabımı elimden çıkarmak istiyorum ancak nerede satabilirim?

bu fiyat tabii ki temsili satış fiyatı bunun çok aşağısında olması muhtemel
  7. Dødens

Amazon 25 tl ye öneri yaparmısınız

1 tane bundan - https://www.amazon.com.tr/Nesfit-Meyveli-Misir-Gevreği-400G/dp/B00VE3DUOU/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=2JMYFSXW5ZB9O&keywords=nesfit&qid=1658421885&sprefix=nesfit,aps,132&sr=8-1 5tanede bundan desek...
  8. Dødens

Türknetten çıkmak isteyenlere uyarı!!!

şuan superonline fiyatlarını bilmiyorum ama kesinlikle öneriyorum haberin olsun hocam araştır ona göre davet kodu atarız :D
  9. Dødens

Türknetten çıkmak isteyenlere uyarı!!!

Ben millenicom kullanıyorum şubatta baktım zamlanacak hemen 100mbps 115 TL'ye millenicomun superonline altyapısındaki pakete kapak attım 2 ay önce o tarifeyi kapattılar simdi 50 mbps 125 tl olmus :D 2024 şubata kadar devam bakalım
  10. Dødens

13K YA SİZCE Alınır mı?

geçen rx6600 lü sistemi Abdullah abi 10000 TL'ye verdi belki yeni gelecek f/p hazır sistem bütçene göre olur kampanyaları takip et derim
  11. Dødens

Türknet'ten çıkıyorum. Hangi sağlayıcıya geçmeliyim?

Ping durumu Fortnite'da 35 ping alıyorum valoda 25 max oluyor onun dışında pingle alakalı pek sorunum olmuyor125 tl 100mbps ilk ay benim kodumu kullanırsan hem sana hem bana 1 ay bedava :D .
  12. Dødens

Türknet'ten çıkıyorum. Hangi sağlayıcıya geçmeliyim?

millenicom superonline altyapısındayım gayet memnunum öneririm
  13. Dødens

Ana Konu Yiyecek ve İçecek İndirimleri Toplu (AMAZON) Ekleme yapılıyor

sizin yüzünüzden stoklar tükenecek :D
  14. Dødens

Periyodik Ödeme Sistemi Hakkında Yardım Edermisiniz

bu geceye kadar bekleyin hocam yarın öğlen ararsınız bankayı olmazsa :)
  15. Dødens

Periyodik Ödeme Sistemi Hakkında Yardım Edermisiniz

bildiğim kadarıyla 6 ayda bir bankalar müşteri limitlerini güncellerler veya özel durumlarda sizin durumunuza göre güncellerler normal olan bir artış
  16. Dødens

🔥İndirim Amazon Lipton Ice Tea İndirimleri

bide algida ile kazandaki kodu kullandıysan bayaa iyi oluyo 75 TL'ye 25 tl
  17. Dødens

🔥İndirim Amazon Lipton Ice Tea İndirimleri

tekrardan gelmiş çökün https://www.amazon.com.tr/Lipton-Ice-Tea-Limon-2Lt/dp/B08Q9CLW6K?ref_=Oct_DLandingS_D_dccca289_60&smid=A1UNQM1SR2CHM 1658394089 abi sen 2 litreliklerdende almıştın dimi :D
  18. Dødens

Macbook Pro vs 24K 'lık Laptop

eğer uygulama yazacaksan veya apple ekosistemin varsa applei öneririm ben
  19. Dødens

defacto erkek boxer 5 li 75 tl

hocam algida ile kazan uygulamasından alınıyor ref kodum CM97PLGLKC
Geri