Bu yüzden hacklenir miyim+?

Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar bundan birkaç yıl önce sanırsam discord bedava nitro veriyordu fakat bunun için kredi kartı gerekiyordu. Kardeşiminde kredi kartı yoktu, bir adamda ona yazıp benim kartımı kullanabilirsin senin yoksa diyip vermiş. Kardeşiminde kullanıp aldı ozaman, sonra başka başka oyunlarda free trail premium fln varya onlardan aldı sonra bende bunu fark edince sildim kredi kartını ödeme yöntemlerinden. Bu kartı veren adama herhangi bir bilgi gitmiş midir beni veya kardeşimi hackleyebilir mi?

Birkaç yıl önceki olaydan bahsediyorsunuz.
O günden bugüne bir şey olmadıysa daha da olmaz.
Zaten Yemeksepeti gibi uygulamaları kullanan çoğu kişi bilgilerini çaldırdı sadece günümüzde bir banka hesabından para çalmak sağlam şey ister.

Arkadaşlar bundan birkaç yıl önce sanırsam discord bedava nitro veriyordu fakat bunun için kredi kartı gerekiyordu. Kardeşiminde kredi kartı yoktu, bir adamda ona yazıp benim kartımı kullanabilirsin senin yoksa diyip vermiş. Kardeşiminde kullanıp aldı ozaman, sonra başka başka oyunlarda free trail premium fln varya onlardan aldı sonra bende bunu fark edince sildim kredi kartını ödeme yöntemlerinden. Bu kartı veren adama herhangi bir bilgi gitmiş midir beni veya kardeşimi hackleyebilir mi?
Büyük ihtimalle o kartın sahibi o değil hocam çalıntı kart olma ihtimali çok yüksek ayrıca başka oyunlardada kullanmanız iyi olmamış bence hackleyemez ama kart sahibi suç duyurusunda bulunursa sonuç kötü olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,684
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri