İnternet sağlayıcı önerisi

Reaksiyon skoru
37
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz üzere TurkNet ikinci kez zam yaptı. Ben de bu durumda iptal zorunda kalıyorum ücret çünkü yüksek geliyor. Şu an bana verdikleri hizmet 96 Mbps download, 8Mbps upload. TurkNet dışında önerebileceğiniz bir servis var mı sorun yaşamayacağım?

Millenicom tercih edebilirsiniz.

Diğer firmalarda zamanla zam yapacaktır turknet in zam yapmasının sebebi Türk Telekom un port kiralarına zam yapması diğer iss şirketleri de zam yapınca arada çok fark kalmayacaktır

Diğer firmalarda zamanla zam yapacaktır turknet in zam yapmasının sebebi Türk Telekom un port kiralarına zam yapması diğer iss şirketleri de zam yapınca arada çok fark kalmayacaktır
Hocam insanların başka iss ye geçme nedenleri zam sözü aslında, 2023 e kadar zam yok dediler yarın 10 lira daha yaptılar. Bu sözü vermeselerdi çoğu kişi kalacaktı turknette

Hocam altyapıdan altyapıya değişiklik gösteriyor. Millenicom kullanıyordum. Türknet'e geçtim. İnternet olarak bir fark yok Millenicom azıcık daha iyiydi. Sadece bir sorun hakkında daha detaylı açıklama yaptılar Türknet'te o hoşuma gitti. Millenicom'un da anlık wp den hızlıca iletişim kurabilmem avantajdı.

Millenicom kullanıyorum öneririm. Müşteri hizmetleri çözüm odaklı çalışıyor hizmet kalitesi iyidir. Memnun kalmasanız 30 gün içerisinde para iadesi de var. Ping ve hız test sonuçları aşağıdadır. Dilerseniz kampanya kodu ile 1 ay ücretsiz hizmet alabilirsiniz. CC473E52.

Ekler

• speedtest.png
    speedtest.png
    29.8 KB · Hit: 243
  • ping.png
    ping.png
    36.2 KB · Hit: 211
4.5 aydir netspeed kullaniyorum gayet memmunum. Hızı, oyunlardaki ping değerleri vs. Cok iyi. Şu zamana kadarda herhangi bir baglanti problemi hiz düşmesi yaşamadım. Sorunuz olursa cevaplayabilirim. 12 ay boyunca her faturanızda 10 tl indirimli kullanmak istersenizde davet kodumu kullanarak başvuru yapabilirsiniz. KOD : EXQ91I

millenicom kullanıyorum 100mbps ethernetle 94 rahat görüyorum valoda 25 anca oluyor belki superonline altyapısında olduğum içindir ama çok sorunum olmadı ama türk telekom altyapısındaki arkadaşlarda elbet vardır sor derim milleniyi öneririm davet kodum 1 ay sana bedava 1 ay bana E2DE7762

Geri