Yardım İnternet Sağlayıcı Önerisi

Fiyatlandırma bölge olarak değişiyormu bilmiyorum 1 ay önce yeni kontrat yaptım 1000 mbps fiber ve tv plus'a 620 lira ödüyorum..
yakın zamanda nasipse bir eve tasınacagım net speed de bakınca 200mb turknet millenicom a bakınca 100mb kablonete bakınca 1000mb veriyor türkcell e bakmadım ama 1000mb olan 1300 tl falandı netspeed diye düşünmüştüm tahattüt de olmamasından kaynaklı,Türkcell sitesinde de 600 küsür lira göstermiyor sizin ki niye öyle

Beni anlayan tek kişi yemin ederim. Gel sarılcam sana :peeposad:
ben yıllardır net müşterisiyim hepimiz gibi sayemizde para kazanıyorlar ama rezil politikaları var ailevi değerlerine saygılarımı sunardım da forumda ceza yemek istemiyorum eşşek olmasınlar ya,genel olarak diyorum net gidince 1 hafta bekletirler kimini 15 gün bekletiyorlar ona ragmen ucretını alıyorlar,ama 1 hafta ödemeyince tık diye kesiyorlar bir hak söz konusuysa ben haram zıkkım ediyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
ben yıllardır net müşterisiyim hepimiz gibi sayemizde para kazanıyorlar ama rezil politikaları var ailevi değerlerine saygılarımı sunardım da forumda ceza yemek istemiyorum eşşek olmasınlar ya,genel olarak diyorum net gidince 1 hafta bekletirler kimini 15 gün bekletiyorlar ona ragmen ucretını alıyorlar,ama 1 hafta ödemeyince tık diye kesiyorlar bir hak söz konusuysa ben haram zıkkım ediyorum
Bundan 6 ay önce 4 gün internetsiz kaldık ama yine de çatır çatır parasını almayı bildiler. 2 sene önce de minimum 70 megabit hız alıyorken 2-3 ay boyunca hızım 10-20 megabit arasına düştü. Herhalde bi 100 kere aramışımdır düzeltmeleri için. Onlar suçlu olduğunda hiçbir şey olmuyor ama biz suçlu olduğumuzda direkt cezamızı kesiyolar. Ne diyim ki haram zıkkım olsun her bir kuruş

Bundan 6 ay önce 4 gün internetsiz kaldık ama yine de çatır çatır parasını almayı bildiler. 2 sene önce de minimum 70 megabit hız alıyorken 2-3 ay boyunca hızım 10-20 megabit arasına düştü. Herhalde bi 100 kere aramışımdır düzeltmeleri için. Onlar suçlu olduğunda hiçbir şey olmuyor ama biz suçlu olduğumuzda direkt cezamızı kesiyolar. Ne diyim ki haram zıkkım olsun her bir kuruş
aynen öyle neyse diyelim geçelim şimdilik arkadaşım net speed kullanıyor kopma gibi sıkıntılar yaşamamış ben suan oturdugum evde mıllenıcom kullanıyorum 35mb diyorlar onu veriyorlar ikisinden birini düşünebilirsin net speed sitesinden de altyapını sorgula 100mb veren milleni ama 200mb gösteriyor net speed de
ikisi de tahattütsüz zaten ama net speed modemin olsa da modem veriyormuş orası çok saçma

adam da diyor ki ben yıllardır müşterisiyim biraz daha süre tanınabilirdi, siz niye bu kadar,neyse
Bu kafayla hiçbir servis sağlayıcıdan memnun olamazsın. Vereceksin otomatik ödeme talimatına ve böyle bir derdin olmayacak. Benim anladığım şu, siz ve sizin gibi düşünenler kötü bir servis sağlayıcı deneyimi yaşamamış hiç. Sizin şikayet ettiğiniz durumda ben ancak bir tarafımla gülerim.

Bu kafayla hiçbir servis sağlayıcıdan memnun olamazsın. Vereceksin otomatik ödeme talimatına ve böyle bir derdin olmayacak. Benim anladığım şu, siz ve sizin gibi düşünenler kötü bir servis sağlayıcı deneyimi yaşamamış hiç. Sizin şikayet ettiğiniz durumda ben ancak bir tarafımla gülerim.
sen bir tarafınla gülmeye devam et türkcell(süperbox-ev interneti) millenicom da aylarca sorun yaşadım ama siz ve sizin gibi düşünenler böyle firma veya kurumları y*alamaya devam ettiği sürece kullanmadığımız netin bile parasını alırlar sende bir tarafınla gülersin

• Beğen
yakın zamanda nasipse bir eve tasınacagım net speed de bakınca 200mb turknet millenicom a bakınca 100mb kablonete bakınca 1000mb veriyor türkcell e bakmadım ama 1000mb olan 1300 tl falandı netspeed diye düşünmüştüm tahattüt de olmamasından kaynaklı,Türkcell sitesinde de 600 küsür lira göstermiyor sizin ki niye öyle
Müşterisi olduğum içindir uygulamadan tekrar taahhüt yaptım öyle bir ücret çıktı.. Her şağlayıcıda sorun yaşayan çok bizim burda superonline alt yapısı var belki çok fazla sorun yaşamıyoruz belkide şanslı olanlardanız bir kaç defa fiber kabloyu kopardım gün içinde gelip yaptılar onun dışında alt yapı iyileştirmesi oluyor bir kaç saat internet olmuyor genelde geceleri oluyor bir kere uzun süre internet kullanamadım 4 gün onun fiyatını faturadan düştüler tüketici hakkını aradıktan sonra firmalar çok bir şey yapamıyor..

Yok hayır son 2 yıldır hiçbir şeyinden memnun değlim ondan öncesinde iyiydi. Verilerin çalınmasıyla birlikte bu da olunca artık yeter dedim. Netspeed kullandın mı nasıldır?
ben kullanıyorum pek sorun olmuyor sorun olursada uygulamasından destek kaydı açabilirsiniz destek kaydında en fazla 1 saate size dönerler müşteri hizmetlerini ararsanız genelde 5dk olmadan açarlar ve sorununuzu çözerken geçiştirme yapmıyorlar gayet işini güzel yapan insanlar var ama bölgenize göre değişebilir çünkü sanırım bazı müşterilere sadece tek görevli bakıyor müşteri hizmetlerini araya araya adamla tanış olduk artık :) performans açısından gayet güzel modeminizin ne olduğu fark etmiyor ama müşteri hizmetleri superonline modemi bana netspeed için biraz sıkıntılı olduğunu söyledi ben kullanıyorum arada bazen sorun oluyor superonline modeminde yazılımdaki kısıtlamadan dolayı onun dışında her modemde çalışır

• Beğen
Geri