İnternet Sağlayıcı Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba,

Son 3 günde 2 kez tam faceit oyunumun ortasındayken internetimi keserek ban yememe sebep olan Turknet denen şirketten kurtulmak istiyorum. Kafamda millenicom ve netspeed var ama çok bir bilgim yok açıkçası. Turknet'te müşteri hizmetleriyle bile telefonda görüşemiyorsun. Siz ticket açın biz ararız diyor. Ben sıkıntı yaşadığım an müşteri hizmetlerine ulaşabileceğim ve vdsl olarak yüksek bir internet hızı sağlayacak bir internet sağlayıcıya ihtiyacım var. Böyle planlı bakım çalışmalarını da bana önceden bildirsinler istiyorum. Böyle bir internet sağlayıcı var mıdır? Yoksa insancıl bir muamele görmek isteyerek çok şey mi istiyorum?

Şimdiden teşekkür ediyorum.

Aynı sorundan ben de muzdaripim. Üst üste 2 gece boyunca planlı çalışma ayağına gece internet kesildi. Hizmet kalitesinin artması için internete geceleri bakım yapılması güzel de, dediğiniz gibi önceden haber verilmesi lazım bu konuların. Konu hakkında, planlı çalışmanın önceden bildirilmesi için desteğe yazdım ama mantıklı bir geri dönüş alamadım.

Aynı sorundan ben de muzdaripim. Üst üste 2 gece boyunca planlı çalışma ayağına gece internet kesildi. Hizmet kalitesinin artması için internete geceleri bakım yapılması güzel de, dediğiniz gibi önceden haber verilmesi lazım bu konuların. Konu hakkında, planlı çalışmanın önceden bildirilmesi için desteğe yazdım ama mantıklı bir geri dönüş alamadım.
Sorma ya. Kullanmaya başladığımdan beri en çok sıkıntı çektiğim alanlar. Müşteri hizmetlerine ihtiyaç haline ulaşabilmek, anlık internet kesintileri. Bir de bu interneti kestikleri için ek pakete ücret ödeyip duruyorum. Kimse size bakım çalışması yapmayın demiyor ama bi haber verin, gidip tek günde halledin. 3 günde 2 defa aynı sorunu yaşamayalım yani.

1000/1000 türket alt yapısında değilsen, türknet değil türk telekom kullanıyorsun, yani yaşadığın problemlerin sebebi türk telekom. 5 yıldır türk telekom alt yapısından türknet kullanıyorum bu 5 yılda max 1-2 kez internetim gitmiştir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani demem o ki diğer şirketlere de geçsen onlar da sana türk telekom alt yapısından internet verecek.

Arkadaşlar merhaba,

Son 3 günde 2 kez tam faceit oyunumun ortasındayken internetimi keserek ban yememe sebep olan Turknet denen şirketten kurtulmak istiyorum. Kafamda millenicom ve netspeed var ama çok bir bilgim yok açıkçası. Turknet'te müşteri hizmetleriyle bile telefonda görüşemiyorsun. Siz ticket açın biz ararız diyor. Ben sıkıntı yaşadığım an müşteri hizmetlerine ulaşabileceğim ve vdsl olarak yüksek bir internet hızı sağlayacak bir internet sağlayıcıya ihtiyacım var. Böyle planlı bakım çalışmalarını da bana önceden bildirsinler istiyorum. Böyle bir internet sağlayıcı var mıdır? Yoksa insancıl bir muamele görmek isteyerek çok şey mi istiyorum?

Şimdiden teşekkür ediyorum.
alt yapı türk telekom zaten hocam eger superonline yoksa. turk telekom al geç musteri hizmetlerine bağlanman 5 dakika sürmüyor bende bugun cs oynarken hız 3mbps ye düştü olu toprağı atıldı bi anda internetime arıza kaydı olusturdum 5 dakika icinde en gec 48 saat icinde onarılacak ve 5gb hediye internet aldım eger ki vdsl ile turktelekom

Geri