VDSL Sağlayıcı Alternatifi Önerisi

Yanlışın var dostum daha 2 gün önce Netspeed'e tekrar geçtim.
Yeni müşteri tarifesinden yararlanıyorum.
İnanmakta zorluk çekiyorum peki başka kişi adına mi yaptın nasıl oldu galiba kanıtlama dan inanamam çünkü bana çok mantıksız geliyor

İnanmakta zorluk çekiyorum peki başka kişi adına mi yaptın nasıl oldu galiba kanıtlama dan inanamam çünkü bana çok mantıksız geliyor
Hayır kendi adıma olan internet aboneliğini taşıyorum.
Farklı bir firmadan geçiş yaptığım için yeni müşteri tarifesinden yararlanabiliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnanıp inanmamak sana kalmış Netspeed'e 3.ye geçtim hepsi de yeni müşteri tarifesi.

Hayır kendi adıma olan internet aboneliğini taşıyorum.
Farklı bir firmadan geçiş yaptığım için yeni müşteri tarifesinden yararlanabiliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnanıp inanmamak sana kalmış Netspeed'e 3.ye geçtim hepsi de yeni müşteri tarifesi.
ilk defa duyuyorum yani operatörün tarife koşulunda ne yazıyorsa odur diye düşünüyorum ama dediğin gibiyse bişey diyemem

ilk defa duyuyorum yani operatörün tarife koşulunda ne yazıyorsa odur diye düşünüyorum ama dediğin gibiyse bişey diyemem
Operatörün tarife koşullarında yazan şeye aksi bir şey yapmıyorum ki zaten?
İlk defa o firmaya geçiş yapmak değil yeni müşteri olmak gerekiyor.
Bu dediğim şey mobil operatörlerde de geçerli.

Operatörün tarife koşullarında yazan şeye aksi bir şey yapmıyorum ki zaten?
İlk defa o firmaya geçiş yapmak değil yeni müşteri olmak gerekiyor.
Bu dediğim şey mobil operatörlerde de geçerli.
teknik olarak yeni müşteri değilsin ai'ye bile sordum ama mobil operatörler mantığıyla düşününce biraz mantıklı geldi gibi

Geçiş işleminde eski firmanızda ki aboneliğiniz sonlandırılıyor.
Yeni abonelikten farkı; yeni port tahsisi yapılmıyor; kur + akt ücreti alınmıyor. Aynı hat port üzerinden hizmet almaya devam ediyorsunuz.
Geçişte akt. ücreti alan firmalar yok mu var.

Yeni abonelikten farkı; yeni port tahsisi yapılmıyor; kur + akt ücreti alınmıyor. Aynı hat port üzerinden hizmet almaya devam ediyorsunuz.
yani arkadaşın dediği doğru mu ?

teknik olarak yeni müşteri değilsin ai'ye bile sordum ama mobil operatörler mantığıyla düşününce biraz mantıklı geldi gibi
1749677869480.webp

Bu kampanyadan, yeni abone olacak ve diğer operatörlerden geçiş yapacak olan müşterilerimiz faydalanabilirler.

Geçiş işleminde aktivasyon ücreti alan firma var mı ki hiç denk gelmedim bu zamana kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,629
Üyeler
183,148
Son üye
JohnKruss
Geri