Ev internet sağlayıcı önerisi

İlk zamanlar türknetti illallah ettirdi ping fırlamaları kesintiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen hocam 2 ay oluyor geçeli sıfır sıkıntı 2 senede fiyat garantisi var 541 TL veriyorum

Ya sıkıntısı ilden ile değişiyor. Ben İstanbul'da 30 sene yaşadım, 1 kez sıkıntı çekmedim. Bartın'a taşındıktan sonra ufak tefek çekmeme sıkıntıları oldu, onda da 1-2 yere şikayet ettikten sonra hemen modemi değiştirdiler falan. 2-3 aydır 0 sıkıntı vallahi çok memnunum.

Benim TTnet 16 mbps Keneetic modem aldık ping sorunlarını öyle çözüyorum. Aslında 35 mbps bile olsa çok rahat ederim ping sorunu olmaz memnunum yani TTnetten. O yüzden şuanlık hayal. :D
Hocam altyapı baya eski

Ya sıkıntısı ilden ile değişiyor. Ben İstanbul'da 30 sene yaşadım, 1 kez sıkıntı çekmedim. Bartın'a taşındıktan sonra ufak tefek çekmeme sıkıntıları oldu, onda da 1-2 yere şikayet ettikten sonra hemen modemi değiştirdiler falan. 2-3 aydır 0 sıkıntı vallahi çok memnunum.
En iyisini yapmışsınız hocam

Benim TTnet 16 mbps Keneetic modem aldık ping sorunlarını öyle çözüyorum. Aslında 35 mbps bile olsa çok rahat ederim ping sorunu olmaz memnunum yani TTnetten. O yüzden şuanlık hayal. :D
Wifi 6 modem verdiler Huawei nin

Kablonet hem pahalı hem uploadı düşük 4 mbps diyor.

netspeed nasıl bilgin varmı?
Kardesim sana bunlari kimdiyor? ben kablonette 550 tl veriyorum 25 gb bulut depolama 100/20 internet ve hd yayin sinema paketi cart curt modem ve uydu alici kiralama ucretleri dahil

Mevcutta Türknetteyim. Arıza sorunu yaşanana kadar mükemmel ama arıza yaşandımı abonelik iptal edilmeden çözülmüyor bu ikinci kez başıma geldi. Mecburen operatör değiştirecem. Online fps oyunları çok oynayan biriyim. Sorun yaşamayacağım iss önerisi. Bakır kablolama sistemi var. 100 mbps lik paket alacağım.
türknet dışında çoğu çöp fpslerde

Bende türknetten çıkacam delirtti artık

Keenetic hero modemim var.
Altyapınız da sorun vardır muhtemelen. Kablolara bakmaları lazım, yenilemeleri lazım. Düşük mbps alıyorum ama aradığım zaman TTNET gelip yeniliyor.

Kardesim sana bunlari kimdiyor? ben kablonette 550 tl veriyorum 25 gb bulut depolama 100/20 internet ve hd yayin sinema paketi cart curt modem ve uydu alici kiralama ucretleri dahil
link atabilir misin?

Altyapınız da sorun vardır muhtemelen. Kablolara bakmaları lazım, yenilemeleri lazım. Düşük mbps alıyorum ama aradığım zaman TTNET gelip yeniliyor.
kendim de bilgisayarcıyım komple tesisati modemi herşeyi kontrol ettim.

Upluad kaç göremedim.
musteri hizmetlerini ara detayli bilgi verirler.

Upluad kaç göremedim.
Fiyatlari ustune modem ve uydu alicisi ucreti 95 tl ekledin mi fatura tutari cikiyor.

1749822423359.webp

Anladığım kadarıyla hem turknet hem kablonet kullandın ve kabloet daha iyi diyorsun doğru mudur?
Evet cogu firmayi kullandim millenicom tt SOL vs en iyisi kablonetti bir keresinde muhattap bulabiliyorum bir sikinti yasadigimda en gec 5 saate cozuyorlar.

Geri