İnternet sağlayıcı önerisi

Ekler

• ping.png
    ping.png
    36.2 KB · Hit: 47
  • speedtest.png
    speedtest.png
    29.8 KB · Hit: 44
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz üzere TurkNet ikinci kez zam yaptı. Ben de bu durumda iptal zorunda kalıyorum ücret çünkü yüksek geliyor. Şu an bana verdikleri hizmet 96 Mbps download, 8Mbps upload. TurkNet dışında önerebileceğiniz bir servis var mı sorun yaşamayacağım?
netspeed ultimate önerimdir kullanıyorum

Ekler

• Screenshot_20220724-154448_Chrome.jpg
    Screenshot_20220724-154448_Chrome.jpg
    345 KB · Hit: 40
Post automatically merged:

Bide merak ettim taahütlü neden daha pahali
Taahütlü sabit fiyatlı olduğu için pahalı. Gelecek endişeniz olmaz bu yanı güzel sadece. Ayrıca 24 değil 12 ay taahhüt.

Kesinlikle netspeed
NetSpeed 124 TL Millenicom 109,90 TL neden NetSpeed? Daha ucuzu daha kalitelisi varken saçmalık netspeed.

Taahütlü sabit fiyatlı olduğu için pahalı. Gelecek endişeniz olmaz bu yanı güzel sadece. Ayrıca 24 değil 12 ay taahhüt.

NetSpeed 124 TL Millenicom 109,90 TL neden NetSpeed? Daha ucuzu daha kalitelisi varken saçmalık netspeed.
Saçmalık değil ki sunduğu müşteri memnuniyeti çok güzel

Berbat aldığım hizmet 2 ay zor tahammül ettim.
Altyapı kötüyse hepsinde aynı olur

Berbat aldığım hizmet 2 ay zor tahammül ettim.
4 yıldır netspeed kullanıyorum tek bir hatasını görmedim adsl ile başladım VDSL e geldi ona geçtim şimdi fiber ile kullanıyorum 115mbps geliyor çokça memnunum

Altyapı kötüyse hepsinde aynı olur

4 yıldır netspeed kullanıyorum tek bir hatasını görmedim adsl ile başladım VDSL e geldi ona geçtim şimdi fiber ile kullanıyorum 115mbps geliyor çokça memnunum
Altyapım fiber. Ping sorunu müşteri hizmetlerinin beceriksizliği hepsi tek bir firmada buluşuyor oda netspeed.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,182
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri