rota1
80+
Evet. Memnunum. 1 ay ücretsiz hizmet alabilirsiniz. CC473E52.Bende millenicom düşünüyorum da memnun musunuz acaba
Evet. Memnunum. 1 ay ücretsiz hizmet alabilirsiniz. CC473E52.Bende millenicom düşünüyorum da memnun musunuz acaba
Bana 53 mbps veriyi 100 alsam ortalama download upload kaç olurEvet. Memnunum. 1 ay ücretsiz hizmet alabilirsiniz. CC473E52.
netspeed ultimate önerimdir kullanıyorumMerhaba arkadaşlar. Bildiğiniz üzere TurkNet ikinci kez zam yaptı. Ben de bu durumda iptal zorunda kalıyorum ücret çünkü yüksek geliyor. Şu an bana verdikleri hizmet 96 Mbps download, 8Mbps upload. TurkNet dışında önerebileceğiniz bir servis var mı sorun yaşamayacağım?
Bana 53 mbps veriyi 100 alsam ortalama download upload kaç olur
6 civarı hocamBana 53 mbps veriyi 100 alsam ortalama download upload kaç olur
Altyapı sorgulayıp ekran görüntüsü paylaşır mısınız?İnternet Altyapı Sorgulama & Fiber Altyapı Sorgulama | Millenicom
İnternet altyapısını kontrol etmek, alabileceğiniz maksimum internet hızını ve size uygun paketlerimizi öğrenmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.milleni.com.tr
Taahütlü sabit fiyatlı olduğu için pahalı. Gelecek endişeniz olmaz bu yanı güzel sadece. Ayrıca 24 değil 12 ay taahhüt.Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide merak ettim taahütlü neden daha pahali
NetSpeed 124 TL Millenicom 109,90 TL neden NetSpeed? Daha ucuzu daha kalitelisi varken saçmalık netspeed.Kesinlikle netspeed
Şu an memnunum. İlerleyen zamanlarda sorun yaşar mıyım bilmiyorum.Bende millenicom düşünüyorum da memnun musunuz acaba
Saçmalık değil ki sunduğu müşteri memnuniyeti çok güzelTaahütlü sabit fiyatlı olduğu için pahalı. Gelecek endişeniz olmaz bu yanı güzel sadece. Ayrıca 24 değil 12 ay taahhüt.
Mesaj otomatik birleştirildi:
NetSpeed 124 TL Millenicom 109,90 TL neden NetSpeed? Daha ucuzu daha kalitelisi varken saçmalık netspeed.
Berbat aldığım hizmet 2 ay zor tahammül ettim.Saçmalık değil ki sunduğu müşteri memnuniyeti çok güzel
Altyapı kötüyse hepsinde aynı olurBerbat aldığım hizmet 2 ay zor tahammül ettim.
4 yıldır netspeed kullanıyorum tek bir hatasını görmedim adsl ile başladım VDSL e geldi ona geçtim şimdi fiber ile kullanıyorum 115mbps geliyor çokça memnunumBerbat aldığım hizmet 2 ay zor tahammül ettim.
Altyapım fiber. Ping sorunu müşteri hizmetlerinin beceriksizliği hepsi tek bir firmada buluşuyor oda netspeed.Altyapı kötüyse hepsinde aynı olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
4 yıldır netspeed kullanıyorum tek bir hatasını görmedim adsl ile başladım VDSL e geldi ona geçtim şimdi fiber ile kullanıyorum 115mbps geliyor çokça memnunum