Arama sonuçları: *

1. G

Oyun Kolu Önerisi (pc uyumlu )

bütçe 600 tl pc uyumlu olsun f1 için istiyorum teşekürler
  2. G

modem router önerisi

merhabalar öncellikle ben yeni bir internet sağlayıcısına geçtim daha gelmedi bile Türk telekomdan türknete adsl kullanıyodum vdsl e geçtim haliyle modemim epey eski tplink markalı bir modem türknet paketim 100 mpbsl hıza kadar çıkabiliyor şimdi ben modem değiştirmeden bu modemle devam etsem...
  3. G

Monitör önerisi istiyorum

hocam ips panel sağdan soldan baktığında görüntü bozulmuyor sadece ikisinede önden baktığın sürece pek fark yok zaten diğer özellikleri müthiş pivot özelliği bu fiyata bulamazsın
  4. G

ve eğer alıcaksan elini çabuk tutmanı tavsiye ederim çünkü bu fiayata son 1 saat kalmış ve en ucuz piyasa değeri 2300 tl
  5. G

şuanda 2000 tl bütçe ile alınabilecek en iyi münitör TN panel 144hz 1 ms gtg pivotu var daha ne olsun Tek eksi ips yerine tn panel yandan bakmayacan önden bakacan monitöre ozaman sıkıntı kalmaz eğer bu monitör ips olsaydı en az 2.8k-3k arası olurdu zaten...
  6. G

2. el cloud 2 alınır mı 600 tl ye

2. el cloud 2 600 tl dedi en son garantisi yeni bitmiş ama fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla temiz ve yıpranmamış daha detaylı foto istedim atacak , eğer temiz ise 600 tl ye alıyım mı yoksa 300 daha ver 0 mı al dersiniz pişman olur muyum ? .
  7. G

steelseries arctis 3 2019 edition alınır mı 770 tl ye ?

yıl 2022 ve steelseries arctis 3 2019 edition alınır mı yoksa bu fiyat bandında daha iyisi alınır mı ? mümkünse daha düşük fiyat bandındaki kulaklıkları önerirseniz sevinirim
  8. G

Çözüldü✓ rx 6600xt ekran kartımın ışığı yanmıyor

ya aynen önemli değil benim içinde var diye biliyodum aldığımda niye yanmıyor diyorum kafama takıldı br sorun mu var diye acaba neyse sorun yokmuş zaten içim rahatladı :)
  9. G

tamamdır şimdi baktım aydınlanması yokmuş zaten kartın :D meşgul ettiğim için özür dilerim arkadaşlar
  10. G

asus dual 1652520294 görsel atamam da evet çalışıyor 1652520365 acaba herhangi bir asus yazılımını mı yüklemem lazım aydınlanmayı aktive etmek için bilginiz var mıdır asus kart kullanıcıları ?
  11. G

asus dual serisi hocam ufak bir aydınlanması var aslında ama yanmıyor
  12. G

yeni aldım sistemi ekran kartımın ışığı yanmıyor nedendir acaba ve nasıl çözerim teşekürler
  13. G

3200 tl Monitör tavsiyesi VA mı alsam IPS mi

teşekürler arkadaşlar tavisyeleriniz için sonunda kararlaştırdım f/p olacağını düşündüğüm https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-24gn600-b-24-1ms-full-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,1000754878.html monitörü aldım vatanda ekstra indirim var düşünen arkadaşlar alabilir piyassa altında baya fiyat
  14. G

hocam ergonomiden geçmemem için 400 tl yeterli mi çünkü lg nin hareketsizi şuan vatanda 2390 tl
  15. G

hocam peki siz lg kullanıcısı olarak ışık sızması olayı oluyormu monitörde asusda şikayet duydum lg de nasıl acaba
  16. G

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg249q1a-23-8-1ms-full-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,1135070233.html hocam bu monitör daha iyi değil mi g-sync var + 165hz
  17. G

hocam o üründen çok fazla şikayet var 2. el gönderiyorlarmış ölü piksel çıkıyormuş 1652263823 https://www.amazon.com.tr/dp/B093JDH9SQ?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1 bu monitör nasıl 27 inç olması
  18. G

ekran kartım 6600xt 2k monitör mü almalıyım yoksa daha kaliteli 1080p monitörleri tercih etmeliyim bu bütçe aralığında max 3.5k ya çıkabilirim ama tercihim 3k ve hangi paneli tercih etsem daha iyi olur VA mı IPS mi oyun da oynuyorum film ve dizi de izliyorum oynadığım oyunlar csgo valo lol
  19. G

Hyperx Cloud Revolver 7.1 nasıl bir kulaklık tavsiye edermisiniz?

kulaklık amazonda fiyatı düşmüş anlamadığım bir şekilde baya düşmüş n11 de 2800 tl iken amazonda 800 tl ve aynı kulaklıklar modellerine de baktım satış sayfalarında bu kadar anormal düşmesinin altında bir şey olabilir mi sizce almalımıyım kulaklığı bilen kullanan varsa cevaplayabilir mi memmun...
Top Bottom