Besim Tibuk
80+ Gold
Max 2000~ olacak şekilde mpnitör önerisi istiyorum.
Pek anlamadığım için ek bilgi yok maalesef.
Pek anlamadığım için ek bilgi yok maalesef.
4 ms olması çok fark yaratır mıSamsung CRG5 LC24RG50FZRXUF 24" 4 MS 144 Hz HDMI Full HD Curved VA LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Samsung CRG5 LC24RG50FZRXUF 24" 4 MS 144 Hz HDMI Full HD Curved VA LED Monitör en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Bu çok iyi gibi.şuanda 2000 TL bütçe ile alınabilecek en iyi münitör TN panel 144hz 1 ms gtg pivotu var daha ne olsun Tek eksi ips yerine tn panel yandan bakmayacan önden bakacan monitöre ozaman sıkıntı kalmaz eğer bu monitör ips olsaydı en az 2.8k-3k arası olurdu zaten.
Profesyonel oyuncu değilsen anlamazsın. LG olan tn panel bulaşma bence.4 ms olması çok fark yaratır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu çok iyi gibi.
Ben Kullanıyorum4 ms olması çok fark yaratır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu çok iyi gibi.
hocam ips panel sağdan soldan baktığında görüntü bozulmuyor sadece ikisinede önden baktığın sürece pek fark yok zaten diğer özellikleri müthiş pivot özelliği bu fiyata bulamazsınProfesyonel oyuncu değilsen anlamazsın. LG olan tn panel bulaşma bence.
ben kullanıyorum güzel monitörhttps://www.itopya.com/msi-24-optix-g24c6-144hz-1ms-dp-2xhdmi-va-fhd-freesync-gaming-monitor_u13263 bu fena degil gibi tabi diğer arkadaşlar daha iyi anlar
Bence alinmiz çoğu kişi tavsiye etmiyor.hocam ips panel sağdan soldan baktığında görüntü bozulmuyor sadece ikisinede önden baktığın sürece pek fark yok zaten diğer özellikleri müthiş pivot özelliği bu fiyata bulamazsın
Ben 8 MS monitörden 1 MS geçtim ben hiç bir fark görmedim.4 ms olması çok fark yaratır mı