Neler Yeni

3200 tl Monitör tavsiyesi VA mı alsam IPS mi

MrDadaş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Muhammed DURSUN
2500 tl ye MSI G241 monitör almıştım. çok memnunum öyle bişe alabilirsin, şuan 3k civarı fiyatı sanırım. 1 ms 144 hz IPS free sync

GkTran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Gokhan Turan
Ekran kartın Nvidia mı ? Öyleyse bile dahili Gsync modülüne gerek yok artık. AMD Freesync destekleyen monitörler de Gsync açabiliyor DP kablosu ile. Yani LG'de de Gsync var. 144-165 hz farkı önemli bir fark değil. Tabii Csgo valo için daha iyi olur ama ben her türlü LG'yi alırdım yükseklik ayarı da olduğu için. Yani benim için ergonomi rahatlık daha önemli. Eğer diyorsan ki yükseklik ayarı vs önemli değil Asus da üzmeyecektir ama yükseklik ayarı önemli değilse de yine aynı LG'nin yükseklik ayarsız modelini tercih ederdim . 2600 TL'ye.
Ben Asus kullanıyorum VG249Q. Normalde aşağıdaki 4 monitörden birinin(En ucuzunun) alınması taraftarıyım bu bütçede . Hepsi birbirinin muadili. Diğerlerinin fiyatı çok arttığı için LG'yi önerdim. Eğer alacağınız zaman diğerlerinden biri daha ucuz olursa onu da alabilirsiniz. (2800 TL Aoc 24g2u ölü pixelli) Hepsinin performansı 3 aşağı 5 yukarı aynıdır. Tüm monitörlerde ışık sızması olur. Özellikle bu ürünler gibi ince çerçeveli ise. Karanlık ortamda full parlaklıkta kullanmadığınız sürece sorun olmaz. Dediğim gibi imkanınız varsa 24GN650B alın ergonomiden vazgeçmeyin.
Alıntıyı görüntüle
hocam ergonomiden geçmemem için 400 tl yeterli mi çünkü lg nin hareketsizi şuan vatanda 2390 tl

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
hocam ergonomiden geçmemem için 400 TL yeterli mi çünkü lg nin hareketsizi şuan vatanda 2390 TL
Güzel fiyat. Dediğim gibi yükseklik ayarı sorun değil diyorsan ve 2800'e çıkmak istemiyorsan 2400'e al geç. Çok da sorun olmayacaktır.

GkTran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Gokhan Turan
Güzel fiyat. Dediğim gibi yükseklik ayarı sorun değil diyorsan ve 2800'e çıkmak istemiyorsan 2400'e al geç. Çok da sorun olmay
Güzel fiyat. Dediğim gibi yükseklik ayarı sorun değil diyorsan ve 2800'e çıkmak istemiyorsan 2400'e al geç. Çok da sorun olmayacaktır.
2400 den aldım fiyattan kısmış oldum onada hoparlör alacağım fare ve kulaklık almak istiyorum. hocam çok teşekürler tavsiyeleriniz ve yardımınız için zaman ayırdığınız için

Top Bottom