Neler Yeni

Öneri Va monitör mi IPS mi

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
haro
Ghosting olmayan va panel bulursan onu tavsiye ederim. Va panelin artısı 3000:1 kontrast, ve iyi bir siyah sahne performansı olması. IPS panel outlast tarzı bir oyun oynarsan ıps glow varsa çok rahatsız eder. Seçimini panele göre degil daha çok monitöre göre yapmalısın.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,500
İsim
Emre
Discord
necromancerr
kanka rekabetçi bile olsa insan oynadığı şeyden zevk almalı görüntü bozmamalı yüksek kalitede oynamalı 144hz monitörle 500-600 fps alsa ne olucak ki hz değeri karşılamadığı için gene boşa gidicek tabi bu seçim kişiye göre değişir ama bence böyle dostum
renkten zevk alırken ghostingten kanser olur bu bütçelerdeki va'larda, yoksa renk kalitesi olarak IPS'i zaten geçer bunu bende biliyorum ki bütün gün hikayeli oyun oynayan rekabetçiye elini sürmeyecek birini bilsem va aldırırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ghosting olmayan va panel bulursan onu tavsiye ederim. Va panelin artısı 3000:1 kontrast, ve iyi bir siyah sahne performansı olması. IPS panel outlast tarzı bir oyun oynarsan ıps glow varsa çok rahatsız eder. Seçimini panele göre degil daha çok monitöre göre yapmalısın.
genelde o paneller 10-15k civarından başlıyor

Keyfen

80+ Bronze
renkten zevk alırken ghostingten kanser olur bu bütçelerdeki va'larda, yoksa renk kalitesi olarak IPS'i zaten geçer bunu bende biliyorum ki bütün gün hikayeli oyun oynayan rekabetçiye elini sürmeyecek birini bilsem va aldırırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

genelde o paneller 10-15k civarından başlıyor
Valla ben tamda o kafadayım rekabetçi olarak sadece lol ne kadar sayılır bilmiyorum bide overwatch var bende, va gayet güzel bendekide va James Donkey 27 inch var 2-3 yıldır kullanıyorum baya memnunum. 1.5k ya almıştım zamanında ıps dedigin gibi ama baya çöp yani

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,500
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Valla ben tamda o kafadayım rekabetçi olarak sadece lol ne kadar sayılır bilmiyorum bide overwatch var bende, va gayet güzel bendekide va James Donkey 27 inch var 2-3 yıldır kullanıyorum baya memnunum. 1.5k ya almıştım zamanında ıps dedigin gibi ama baya çöp yani
lol fps değil ondan sıkıntı yok :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,100
Üyeler
163,946
Son üye
barmaley02
Top Bottom